UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN TARHAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
    • 29 Ağustos 2022 - 08:09:45

BAŞKAN TARHAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 100. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Zafer Bayramı’nın yeni bir aydınlık dönemin başlangıcı olduğunu ifade eden Tarhan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Yüce Türk Milletinin, emsalsiz mücadele ve azmi ile Türk’ün bir tarih adı olduğunu ve yok edilmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha açıkça ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.
30 Ağustos günü ordumuzun onurlu direnişi bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirmiş, Türk Milleti için umutsuzluğun sona erdiği, özlemlerin düş olmaktan çıktığı, halkımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadığı yeni bir aydınlık dönemin başlangıcı olmuştur.
Vatan burçlarından ay-yıldızlı bayrağımızın inmemesi için her şeyini feda eden, bu uğurda kendileri yetim kalma pahasına gelecek nesilleri öksüz ve çaresiz bırakmayan atalarımızın göz kamaştırıcı fedakarlıkları her türlü övgü ve takdirin üstünde olmuştur.
Bazı zaferler sonsuza dek kutlanır. Dünyaya ilham kaynağı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”
– MEŞALELER 100 YILIN ZAFERİ İÇİN YANACAK
Salı günü akşam düzenlenecek Zafer Yürüyüşüne ve Zafer Konserine herkesi davet eden Başkan Tarhan, “Kadirli Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramımının 100. yılı dolayısıyla 30 Ağustos Salı Günü Saat 20: 00’da Kent Meydanından başlayıp Öğretmen evi Önünde sona erecek olan meşalelerle bando eşliğinde düzenleyeceğimiz ZAFER Yürüyüşümüze ve Gurup Es ZAFER konserimize tüm hemşerilerimiz davetlidir.” ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz