ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BAŞKAN TARHAN “ YAPILANDIRMA YASASINDAN VATANDAŞLARIMIZ YARALANABİLİR”
    • 23 Kasım 2020 - 20:44:46

Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan yapılandırma yasasının çıkmasıyla birlikte vatandaşlarımız belediyeye olan borçlarını yapılandırıp faiz indirimlerinden de faydalanarak ödeyebilirler dedi.
7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun 17 Kasım 2020 tarihli ve 31307 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatan Başkan Tarhan “Belediyemize son ödeme tarihi 31.08.2020 olan, Emlak, Su, İlan-Reklam, Kira, İdari Ceza ve ÇTV borcu bulunan vatandaşlarımız yapılandırmadan faydalanabilirler. Yapılandırma kapsamında borcunun tamamını peşin ödeyenler için gecikme faizinin tamamı af olacak. Ayrıca yapılandırma 6-9 – 12 ve18 ay taksitlendirme seçeneklerini de sunuyor. Vatandaşlarımız peşin ödemelerde faiz affından faydalanırken, taksitli ödemelerde ise Tefe ve Tüfe Farkı Ekleneceğini göz önünde bulundurarak yapılandırmadan faydalanmaları önem arz etmektedir. Kadirli Belediyesi olarak hazırlanan bu yapılandırma yasasıyla ilgili gerekli tüm hazırlıklar yapılmış olup vatandaşlarımızın Belediyemize şahsen başvurarak yapılandırma işlemelerini yaptırabilirler. Bu yapılandırma büyük bir avantaj olup son başvuru tarihi 31 Aralık 2020’dir. Yapılandırma yasasından faydalanmak isteyen vatandaşlarımız işlemlerini son günü bırakmamaları faydalarına olacaktır ” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz