UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN TARHAN TURP HAVUZUNDA ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI
    • 8 Mart 2021 - 19:59:21


BAŞKAN TARHAN TURP HAVUZUNDA ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Turplar Vadisindeki turp işçisi kadınlara çeşitli hediyeler verdi.
Ayağına çizmesini giyerek Savrun Çayında turp yıkayarak geçimini sağlayan kadın işçilerinin ayağına giden Başkan Tarhan, kolay gelsin dileklerinde bulunarak, “Çağdaş Türkiye’nin Sembolleri kadınlarımızın 8 Mart dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum” dedi.
Erkek şiddetine ve kadın cinayetine her zaman hayır dediğini belirten Başkan Tarhan, Kadına yönelik şiddete hemen her gün şahit olduğumuz bir dünyada 8 Mart tarihi daha anlamlı bir hal aldığını söyledi.
Türkiye’nin turp ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Kadirli’de en büyük emekçilerin başında kadınların geldiğini söyleyen Başkan Tarhan şunları kaydetti; “Her yıl Kadirli’de binlerce ailenin ekmek kapısı olan turp sektöründe çalışan emekçi kadınlarımızı bu yılda unutmadık. 8 Mart’ta değil her zaman kadınlarımızı el üstünde tutuyoruz. Ayrıca Turp Sektöründe soğuk kış aylarında evlerine ekmek parası götürmek için çalışan emekçi kadınların yeri bizlerin yanında her zaman ayrıdır. Çünkü onların ne günü var ne de sezonda izni var. Bu duruma kayıtsız kalmıyor, her fırsatta onları ziyaret ederek unuttukları günlerini hatırlatıyor, bizlerden bir istekleri varsa hemen yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz