KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

BAŞKAN TARHAN “TEK GAYEMİZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK”
    • 4 Kasım 2020 - 06:37:06

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan “Tek Gayemiz Halkımıza Hizmet Etmek” diyerek ilçede vatandaşın huzuru,refahı ve mutluluğunu sağlamak olduğunu belirtti.
Başkan Tarhan,Göreve geldikleri ilk günden itibaren aynı şevk ve heyecanla hizmete devam ettiklerini söyleyerek,daima halkın içinde ve sahada olduklarını,ilk ağızdan vatandaşların istek,öneri ve şikayetlerini bizzat kendilerinin dinlediğini, çözüm noktasında ise ellerinden geldikleri müddetçe de hizmet yapmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.
Tarhan,pandemi döneminde Belediye olarak STK ve kurumlarla işbirliği yaparak halkımızın sağlığı konusunda ilçede gerek hijyen, temizlik başta olmak üzere diğer konularda da gerekli adımları attıklarını söyledi.
Halka hizmet noktasında toplumun herkesimi ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz diyen Tarhan,tek bir amacımız var oda vatandaşımıza en iyi hizmeti vermektir. Belediye olarak gerek Eğitim, gerek Spor, gerekse Sosyal ve Kültürel anlamda yapmış olduğumuz aktivitelerle her yaşa hitap eden projeleri tek tek hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz dedi.
Pandemi nedeniyle kapalı olan Aşevinden faydalanamayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine sefer taslarıyla 3 çeşit sıcak yemek götürmeye başladıklarını belirten Tarhan, Kadirli Belediyemiz tarafından”2 Yaka, 2 Köprü ile Birleşiyor” Projesi kapsamında Savrun Çayı üzerine yapılacak olan 2 Köprümüzde kolon yerleştirme çalışmaları devam ediyor. Allah izin verirse yılbaşında köprülerimiz hizmete girecek dedi.
Tarhan ayrıca,Kadirli Belediyesi Tüm Birimlerin Katılımıyla 1 Ay Boyunca Cemalpaşa Mahallemizin Sorunlarına Işık Tutmak ve yerinde Çözmek için Cemalpaşa Mahallesindeyiz. Bende Kasım ayı boyunca Cemal Paşa Mahallesinde olacağım ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz