Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan “Tek Gayemiz Halkımıza Hizmet Etmek” diyerek ilçede vatandaşın huzuru,refahı ve mutluluğunu sağlamak olduğunu belirtti.
Başkan Tarhan,Göreve geldikleri ilk günden itibaren aynı şevk ve heyecanla hizmete devam ettiklerini söyleyerek,daima halkın içinde ve sahada olduklarını,ilk ağızdan vatandaşların istek,öneri ve şikayetlerini bizzat kendilerinin dinlediğini, çözüm noktasında ise ellerinden geldikleri müddetçe de hizmet yapmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.
Tarhan,pandemi döneminde Belediye olarak STK ve kurumlarla işbirliği yaparak halkımızın sağlığı konusunda ilçede gerek hijyen, temizlik başta olmak üzere diğer konularda da gerekli adımları attıklarını söyledi.
Halka hizmet noktasında toplumun herkesimi ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz diyen Tarhan,tek bir amacımız var oda vatandaşımıza en iyi hizmeti vermektir. Belediye olarak gerek Eğitim, gerek Spor, gerekse Sosyal ve Kültürel anlamda yapmış olduğumuz aktivitelerle her yaşa hitap eden projeleri tek tek hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz dedi.
Pandemi nedeniyle kapalı olan Aşevinden faydalanamayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine sefer taslarıyla 3 çeşit sıcak yemek götürmeye başladıklarını belirten Tarhan, Kadirli Belediyemiz tarafından”2 Yaka, 2 Köprü ile Birleşiyor” Projesi kapsamında Savrun Çayı üzerine yapılacak olan 2 Köprümüzde kolon yerleştirme çalışmaları devam ediyor. Allah izin verirse yılbaşında köprülerimiz hizmete girecek dedi.
Tarhan ayrıca,Kadirli Belediyesi Tüm Birimlerin Katılımıyla 1 Ay Boyunca Cemalpaşa Mahallemizin Sorunlarına Işık Tutmak ve yerinde Çözmek için Cemalpaşa Mahallesindeyiz. Bende Kasım ayı boyunca Cemal Paşa Mahallesinde olacağım ifadelerini kullandı.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- Ömer Çelik, Andırınlılar ve Kadirliler Derneğinin etkinliğine katıldı
- Vali basın mensuplarıyla bir araya geldi
- KÖYDES YATIRIM PROGRAMI KİLİT PARKE TAŞI YOL YAPIM İHALESİ YAPILDI
- OKÜ’de 4 Yeni Program Açıldı ve 10 Bölüm İlk Defa Öğrenci Alacak
- BAKAN YANIK “150 YATAKLI MUHTEŞEM BİR ESERİ KADİRLİ’MİZE KAZANDIRIYORUZ”
- Müzeler Haftası “Kent Müzesinde” kutlandı..
- Hakkoymaz’dan teşekkür ziyareti
- Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli’de Esnafları Ziyaret Etti
- BAKAN KİRİŞÇİ VE AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLLERİNDEN ANDIRIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
- KAZADA ÖLEN OKUR, GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
