ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BAŞKAN TARHAN “STK’LARIN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
    • 4 Mart 2019 - 07:29:23

Kadirli Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Dr. Ömer Tarhan seçim çalışmaları kapsamında Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliğince düzenlenen toplantıya katıldı.
Eğitim Bir-Sen ziyaretinde İlçede toplumun her kesiminin görüşlerini önemsediklerini belirten Tarhan, istişare toplantılarına büyük önem verdiklerini belirterek, Şehrimizdeki sivil toplum kuruluşları ile her fırsatta bir araya geliyoruz.Kentimizin kalkınması, güzelleşmesi ve yaşanılabilirliğinin artırılması hususunda bu tür toplantıları çok önemsiyoruz dedi.
Başkan Tarhan yaptıkları ve yapacak oldukları projeleri sendika üyeleriyle tek tek paylaşarak desteklerinden dolayı Eğitim Bir-Sen üyelerine teşekkür etti. Eğitim Bir-Sen temsilcisi Mustafa Demirci’de STK’ların Toplumun Milli ve Manevi değerlerinin yanında Devletine,Ülkesine ve Milletine bağlı nesiller yetiştirilmesinde çok büyük görevler üstleniyorlar.

Toplumun aydınlanmasında ve daha bilinçli hale getirilmesinde Eğitim çalışanlarına daha büyük sorumluluklar düşüyor.Bizler de Sivil toplum kuruluşları olarak her zaman Millet iradesine, Millet için bir tuğla üzerine tuğla koyanların hizmet edenlerin hep yanında olduk.Cumhur ittifakı adayı sayın Tarhan’a desteğimiz tamdır. Yolu şimdiden açık olsun ifadelerini kullandı.
Başkan Tarhan daha sonra talep ve önerileri dinledi. Alınan talep , öneri ve temennilerin ardından yapılacak çalışma ve projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz