OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

BAŞKAN TARHAN “BİZE VERDİĞİNİZ EMANETİN SORUMLULUĞUNU 12 YILDIR HEYACANIMIZI KAYBETMEDEN GURURLA TAŞIYORUZ”
    • 5 Nisan 2021 - 19:35:50


BAŞKAN TARHAN “BİZE VERDİĞİNİZ EMANETİN SORUMLULUĞUNU 12 YILDIR HEYACANIMIZI KAYBETMEDEN GURURLA TAŞIYORUZ”
Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan, Başkanlıkta 12. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
2009 yılında bize verdiğiniz emanetin sorumluluğunu, ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden gururla taşıyoruz diyen Başkan Tarhan, geçen 12 yılda, Kadirli’yi her alanda geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için ortaya koyduğumuz “insan odaklı yönetim” anlayışı ile akıp geçen zamana karşı mücadele verdik ve eserler zincirimize yeni halkalar eklemek adına adeta kendimizle yarıştık dedi.
Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu ve ait olmaktan dolayı iftihar ettiği Kadirlimizde gelecek nesillere aktarmayı hedeflediğimiz projeleri yapmaya devam ediyoruz diyen Başkan Tarhan “
Kalpler ve gönüller kazanmanın her şeyden üstün olduğuna inanarak çıktığımız bu yolda bize verdiğiniz emanetin sorumluluğunu, ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden gururla taşıyoruz.
Üretken belediyecilik anlayışıyla görülmemiş bir performans ortaya koyarken, hep birlikte Kadirlimizi yıllarca ötelenmiş sorunlarına köklü çözümler ürettik. Yaptığımız projelerle Türkiye çapında takip edilen ve örnek alınan bir belediye olmakla iftihar ediyoruz.
Yaklaşık bir yıldır ülkemizi ve tüm dünyayı etkisini altına alan yeni tip covid-19 salgınında da projeler üretmeye ve yatırımlar yapmaya devam ettik. 2 Yaka 2 Köprü Projesi ile Savrun Çayı üzerine inşasına başladığımız 2 adet köprümüzde sonra yaklaşıldı. Cemal Paşa Mahallesinde 20 dönüm arazi üzerinde Millet Bahçesinin temellerini attık ve bu yıl hizmete girecek.
Pandemi döneminde Eğitim Herkesin Hakkı diyerek ücretsiz internet paketi, tablet, Eba Sınıfı (10 Bilgisayarlı) ve Eba Otobüsü açarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk.
İş yerleri kapanan esnaflarımıza nakit yardımında bulunarak destek olduk. Covid-19 hastalığına yakalanan vatandaşlarımıza 3 çeşit sıcak yemek, kahvaltı ve ekmek veriyoruz. Ramazan ayı boyunca 3000 ailemizin evine yemek götüreceğiz.
Yine Hoş geldin Bebek Projemiz devam ediyor. Park yapım çalışmalarımız, yeşillendirme ve peyzaj çalışmalarımız artarak devam ediyor.
Yine Mahalle Konağı ihalesinde sona yaklaştık ve bu projemizi de 2021 yılı içinde temellerini atacağız. Savrun Çayı Rekreasyon projesinde önemli adımlar attık. Proje ihalesi tamamlanan Savrun çayı Rekreasyon projesinin de temelini atmak için sabırsızlanıyoruz.
Balıklağ Su projesi, Yağmur Suyu Tahliye Projesi, Eskiyen Yolların Yenilenmesi, Spor Kompleksi, Macera Park gibi bir çok projemizi de yatırım gündemimize aldık ve en kısa sürede bu projeler için ilk kazmayı vuracağız” diyerek desteğini esirgemeyerek bizleri bu görevde 3. Döneme layık gören tüm hemşehrilerimi sevgiyle kucaklıyor teşekkür ediyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz