OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Başkan Seyitoğlu’nun 15 Temmuz mesajı
    • 16 Temmuz 2019 - 07:33:16

Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, yayımladığı mesajında, 15 Temmuz günü milletin iradesini her şeyin üzerinde gören ve bu uğurda şehadet şerbetini içen şehitleri rahmet, gazi ve demokrasi nöbetçilerini de saygı ve minnetle andığını kaydetti.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisine yuvalanan hain terör örgütü FETÖ üyelerinin gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişiminin milletin zaferiyle sonuçlandığını belirtti. FETÖ’nün milli birlik ve beraberliğe yönelik gerçekleştirmek istediği hain darbe girişimi karşısında aziz milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sel olup meydanlara aktığını dile getiren Başkan Seyitoğlu, mesajının devamında, “Gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş edenler, milletin korkacağını, meydan ve sokakları kendilerine bırakıp evlerine çekileceğini sandılar. Fakat milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmadı ve meydanları darbecilere bırakmadı” dedi.
Mesajında hain darbe girişim nedeniyle 250 vatan evladının şehit, 2 bin 500’e yakın vatandaşın ise gazi olduğunu hatırlatan Başkan Seyitoğlu, “Bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak, her bir köşesine özgürce ulaşabiliyorsak muhakkak ki şehitlerimizin ve gazilerimizin bunda büyük payı vardır. Bir an bile tereddüt etmeyen vatan evlatları oldukça ne darbeler ne de başka hain girişimler bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. O nedenle hep birlikte 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz şehitlerimizle birlikte tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz