YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

BAŞKAN ORUÇ “AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEK”
    • 5 Eylül 2022 - 08:06:09

BAŞKAN ORUÇ “AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEK”
Ak parti Kadirli ilçe başkanı İsmail Oruç,Ak Partinin bir hizmet partisi olduğunu belirterek bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte büyük bir gayret ve samimiyetle çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz dedi.
İlçede tüm vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Oruç,hem parti binamızda hem de sahada vatandaşlarımızın beklenti,öneri ve taleplerini tek tek dinleyerek çözüm noktasında gerekli girişimlerde bulunuyoruz. 21 yıl önce kurulan bu aziz milletin partisi olan Ak Parti Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde var gücümüz ile halkımızın refahının artması için yarınlara daha güvenle bakabilmemiz için sürekli çalışıyor, Yapılan yatırımlar ve hizmetlerle vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluk görüldükçe de çalışma azmi ve şevkimizde bir o kadar artıyor dedi.
İlçedeki yatırım ve hizmetler de değinen oruç,teşkilat ve Milletvekilleriyle sürekli istişare ve iletişim halinde olduklarını, bölgeye daha fazla hizmet,istihdam ve yatırıma kavuşması için emek harcıyoruz.İlçemize yapılan hizmetler göz önünde.Milletvekilimiz sayın Mücahit Durmuşoğlu ile Köy ve yayla ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Yol,su hizmeti ve diğer hizmetler yine ortada. Sayın Milletvekilimiz gecesini gündüzüne katarak yatırımları Ankara’dan takip ediyor.Sahada da vatandaşımızı ziyaret ederek onların görüşlerini ve taleplerini tek tek not alıyor.Amacımız Ak Parti iktidarı olarak hizmeti halkımızın ayağına götürmek.Vatandaşımızı mutlu görmek bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor.Bizler dedikodu değil hizmet üretiyoruz dedi.Cumhurbaskanımızın liderliğinde 2023 – 2050-2071 hedefleri doğrultusunda çalışarak inşallah ilçemiz başta olmak üzere il geneli ve ülke genelinde yeniden halkımızın teveccühünü alarak Ak partiyi ve Cumhur ittifakını tekrar iktidar yapacağız diyen Oruç,Milletimize olan hizmet aşkımız dün olduğu gibi bugün ve yarın da devam edecek.O açıdan “Ak parti demek hizmet demek” ifadelerine yer verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz