“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

BAŞKAN DURMUŞOĞLU ‘CORONA VİRÜS’ ÖNLEMLERİNE DİKKAT ÇEKTİ
    • 9 Aralık 2020 - 08:34:40

Mersin-Mezitli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Kadirlili Hemşehrimiz Kamil Durmuşoğlu,bir kez daha Covid-19 Corona Virüs önlemlerine dikkat çekerek bu süreçte vatandaşların tedbirleri elden bırakmama çağrısı yaparken, lütfen “bizi sevenleri üzmeyelim üzdürmeyelim” dedi.

Durmuşoğlu beraberinde Mezitli ilçe başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Aslı Könte ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sokak ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak Maske,Mesafe ve Temizlik konusunda farkındalık yaratmak için el dezenfektenleri dağıttı.

Vatandaşlarla da yer yer sohbet eden Durmuşoğlu, Kovid-19 salgınına karşı alınan tüm bu tedbirlerin Halkın sağlığı için olduğunu belirterek Allah’ın izniyle hep birlikte bu zorlu süreci en hızlı şekilde atlatabilmek için tüm uyarı ve gerekli önlemlere harfiyen uymalarını rica ediyorum dedi.

Durmuşoğlu ayrıca, bizler için koyulan bu kurallar ve kısıtlamalar başta kendi sağlığımız olmak üzere tüm toplumun sağlığı için çok önemli.Yaşadığımız şu dönemde, mümkün olduğunca evlerimizde istirahata çekilelim.Dışarı çıkmamız gerekiyorsa da lütfen sosyal mesafemizi koruyalım uyarılarında bulundu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz