OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

BALCILAR ” MAVİ LİSTE İLE SEÇİME GİDİYORUZ”
    • 5 Ekim 2022 - 08:04:26

BALCILAR ” MAVİ LİSTE İLE SEÇİME GİDİYORUZ”
Başkan Balcılar, “6 Ekim 2022 Perşembe günü yapılacak olan, Kadirli Ticaret Borsası seçimlerinde ben ve ekibim hizmet yarışına gireceğiz”
Kadirli Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Balcılar, Perşembe günü yapılacak olan seçimlere herkesi davet etti.
Kendisine hizmeti görev edinmiş biri olarak bundan önceki yapmış olduğu hizmetlere üyelerin desteği ile bundan sonra da devam edeceğini belirten Balcılar, şöyle konuştu:
“Malumunuz olduğu üzere İlçemizde 2000 yılına kadar borsa yoktu. O tarihe kadar İlçemiz esnafı tescil işlemlerini önce Adana’da daha sonra Osmaniye Borsasında yaptırmaktaydı. İlçemiz borsa kurulması zorunluluk haline geldiği için büyük bir özverili çalışma ile 2000 yılında ilçemize borsa kurulmasını sağladık.
Borsanın kurulduğunda hiçbir şeyi yoktu. Kurulduğu tarihten bu yana büyük çaba ve gayret göstererek sizlerin de destekleri ile Borsamızı bu günkü durumuna getirdik. Fakat sizlerin de bildiği üzere 2019 yılında başlayan pandemi tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına almış ve hayatımızı olumsuz yönde etkilediğinden dolayı gerek Borsamız, gerekse ilçemiz için verimli bir çalışma yapamadık. Pandeminin tüm olumsuzluklarına rağmen bu süreçte hem Kadirli Turpuna hem de Karatepe Kilimlerine Coğrafi İşaret Belgesi aldık. İnşallah bundan sonra hizmetlerimize büyük bir azimle devam edeceğiz.
Kendisine hizmeti görev edinmiş biri olarak bundan önceki yapmış olduğum hizmetlere bundan sonra da devam edebilmem için sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Bildiğiniz üzere 6 Ekim 2022 Perşembe günü yapılacak olan, Kadirli Ticaret Borsası seçimlerinde ben ve ekibim hizmet yarışına gireceğiz. Yarışın doğasında var olan rekabetin neticesinde, üyelerimizin iradesi sandıkta tecelli edecek ve sonucuna hep birlikte saygı göstereceğiz.
Temennimiz; bu sürecin kimsenin birbirini kırmadan ve seçmenlerimizin birbirleri arasında dargınlık yaşamadan tamamlanmasıdır. Nihayetinde seçimler bitecek, hayat olağan akışına dönecek, arkadaşlık ve dostluk her zaman galip gelecektir.
Bu vesile ile seçimlere katılacak olan herkese başarılar diliyor, sonuçların şimdiden Borsa Üyelerimiz ve Kadirli’miz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve tüm üyelerimizi 6 Ekim’de oy kullanmaya davet ediyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz