“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Bakan Yanık Sumbas’ta konuştu
    • 8 Mayıs 2023 - 08:37:29

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık Sumbas ilçesinde mitingde konuştu.Bakan Yanık,

“İnsanı kendini daha güvende hisseden bir Türkiye’yi yani Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz”
“Öyle bir ders verelim ki, bir daha Türkiye düşmanlarıyla, millet düşmanlarıyla iş tutmayı akıllarından bile geçiremesinler”
“Osmaniye’nin etrafındaki yakın ilçelerin hiçbirinin işsizlik problemi kalmayacak”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık, “AK Parti iktidarlarına kadar ne yerin altındaki zenginliği kullanabilen, ne yerin üstündeki zenginliği işletebilen, ne insan kaynağını kullanabilen bir beceriksizlik süreciyle karşı karşıya kaldı. Reva mıdır bu millete? Bu millet çok daha güzeline layık değil mi? İnşallah çok daha güzelini beraber yapacağız” dedi.

14 Mayıs 2023 Seçimleri kapsamında aday gösterildiği Osmaniye’de vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Derya Yanık, Sumbas Mitingi ile vatandaşlara seslendi. Konuşmasını ağırlıklı olarak AK Parti’nin Osmaniye’ye yapmış olduğu hizmetlere ayıran Derya Yanık, ülkeye yapılan hizmetleri de vatandaşlara anlattı.

“Orta Doğu’ya üretim buradan gidecek”
Sumbas Organize Sanayi Bölgesi’nin tam kapasiteyle hizmete geçtiğinde Çukurova’nın, Osmaniye’nin çehresinin değişeceğinin altını çizen Derya Yanık, “Osmaniye’nin etrafındaki yakın ilçelerin hiçbirinin işsizlik problemi kalmayacak. Bizim evlatlarımızın hiçbirisinin şehir dışına, şuraya buraya iş bulmak için gitmeye ihtiyacı olmayacak. Hepsi kendi toprağında gayet verimli bir biçimde, gayet yüksek ücretlerle iş bulup çalışacak. Türkiye’ye, hatta belki bölgenin tamamına Orta Doğu’ya üretim buradan gidecek. Bunlar son 20 senenin eseridir” dedi.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremleri sonrasında Osmaniye’ye 1.000’in üzerinde yardım tırı geldiğini kaydeden Derya Yanık, “Hemşehrilerimizin, depremzede olup da gelen hemşehrilerimizin ihtiyaç malzemelerini temin ediyoruz. Deprem bölgelerinden Osmaniye’ye epeyce depremzede vatandaşımızın geldiğini biliyoruz. Onları bulundukları yerlerde, hanelerinde, çadırda, konteynerde, evlerinde, köylerinde desteklemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Sumbas halkından Cumhur İttifakı’nı en güçlü bir biçimde tekrar Meclis’te görmek için söz isteyen Derya Yanık, şunları söyledi:

“Bizim bölgemizin insanı, Çukurova’nın insanı merttir. Sözüne sadıktır, tutamayacağı sözü vermez. Şimdi bu sözü aldık. Ne diyorduk? İlk günkü heyecanla. Niye? Çünkü biz millete hizmet etmenin partisiyiz. Dolayısıyla millete hizmet etmenin sınırı yok. Millete hizmet etmenin zamanı yok. Millete hizmet etmenin bir miadı yok. Allah ömür verdiği sürece, gücümüz yettiği sürece hizmete devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza diyeceğiz ki sen yürü millet yürüsün arkandan diyeceğiz. Bu milleti kendinizi, kendi geleceğinizi, çocuklarımızın geleceğini, gençlerimizin geleceğini bu coğrafyanın, Osmaniye’nin vatansever evlatlarının canını vererek, kanını dökerek koruduğu terörle mücadelede teröre karşı canını verdiği, mücadele ettiği bu milleti, bu memleketi arkasına terör baronlarını alan terör örgütünün yandaşlarını alan vesayet sistemini alan kazanamazsa iç savaş çıkarır diyen terör baronlarını arkalarına alanlara sandıkta sağlam bir ders verecek. Bir daha baş kaldıramayacakları kadar ağır bir ders verecek. Öyle bir ders verelim ki, bir daha Türkiye düşmanlarıyla, millet düşmanlarıyla iş tutmayı akıllarından bile geçiremesinler.”

Derya Yanık, AK Parti’nin milletin teveccühünden başka gidecek yerinin olmadığını belirterek, “Kimseye güvendiğimiz hiçbir nokta yok. Amerika yok, Batı yok. Terör örgütleri yok. Vesayet odakları yok. Sadece millet var. Manevi planda da Allah’ın yardımı var. Ona güveniyoruz. Başka hiçbir şeye güvenmiyoruz. Size güveniyoruz” dedi.

“Reva mıdır bu millete?”
AK Parti iktidarlarına kadarki süreçte muhalefetin başarısızlığını anlatan Derya Yanık, “20 sene öncesine kadar ne yerin altındaki zenginliği kullanabilen, ne yerin üstündeki zenginliği işletebilen, ne insan kaynağını kullanabilen maalesef bir beceriksizlik süreciyle karşı karşıya kaldı. Dünyanın en verimli, en güzel topraklarında yer altıyla yer üstüyle yıllarca fakirlik, ekonomik, sıkıntı, darboğaz yaşayan ‘70 sente muhtaç’ denilen günlerden geçti bu memleket. Reva mıdır bu millete? Bu millet çok daha güzeline layık değil mi? İnşallah çok daha güzelini beraber yapacağız. İnsanı kendini daha güvende hisseden bir Türkiye’yi yani Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz