KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN LİSESİ KAMPÜSÜ AÇILDI
    • 25 Eylül 2021 - 11:39:42

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN LİSESİ KAMPÜSÜ AÇILDI

OSMANİYE’nin Kadirli İlçesinde Bahçeşehir Koleji Fen Lisesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Genel Müdür Yardımcısı Hale Güneş, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Arslan, Sodimer Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, veliler ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Kadirli Kampüsü Müdürü Gamze Kaplan “yenilikçi vizyonuyla eğitime yön veren Bahçeşehir Koleji olarak kampüsümüzde geleceğin dünyasında bizi temsil edecek nesiller yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin başarısıyla hem ilçemizin hem de ülkemizin adını birçok alanda duyurmayı hedefliyoruz” dedi.

Kadirli Kapüsümüzün açılışının 3.yılında Fen Lisemizin açılışında birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum diyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ “Türkiye’nin 4 bir köşesinde Kars’tan Erzurum’dan Van’dan Edirne’ye Çanakkale’ye, Samsun’dan Karadeniz’den Çukurova’ya Türkiye’nin her köşesinde çok değerli öğretmenlerimizle eğitimcilerimizle öğrencilerimizle buluşmak, kaliteli eğitimle ülkemizin 4 köşesine hizmet etmek için çalışıyoruz. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak da 55 yıldır şuna inanıyoruz; ülkemizin geleceği, çocuklarımızın ancak nitelikli ve kaliteli eğitimiyle olur. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. İki gün önce çok önemli bir etkinlikte ben Fen Liselerinden Fen Teknoloji Liselerinden Anadolu Liselerinden yetişen öğrencilerimizle bir kez daha gurur duydum. Türkiye, Teknofest adında birkaç yıldır önemli bir etkinliğe tanıklık ediyor. Havacılık, Uzay ve Teknoloji üzerine hazırlanan bir festival. Bu festivale, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Türkiye’nin Teknoloji takımı liderlik ediyor. Gerçekten önemli bir festival. Çocuklarımızı evrensel bilimle ve bildiği teknolojiyi üretebilecek farkındalıkla işlemeye çalışan bir etkinlik. 18 kampüsümüzden 27 proje bu festivalde Bahçeşehir Kolejini temsil ediyor. Bu projelerin Bahçeşehir Koleji’nin lise ve hatta ortaokul öğrencilerine ait olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimiz Sürdürülebilir tarımı konuşuyor. Yapay zeka ile topraktan tarladan bahçeden tekstilden, üretme süreçlerini konuşuyor. Yapay zekanın sağlıkta üretimini konuşuyor. Öğrencilerimizin daha bu çağlarda bu süreçleri düşünebilmesi bu bilgi ve becerileri kazanıp projelendirmesi çok önemlidir. Bahçeşehir Kolejinde yapmaya çalıştığımızda tam olarak önce farkındalığı verebilmek, öğrencilerimizi bilim ve teknoloji üretebilecek bilgi ve becerilerle donatabilmek. Kadirli’nin kendi topraklarından, değerlerinden güç alan ve milli teknolojiyi üretebilecek bir gücü var. Ben görüyorum ve biliyorum ki öğretmenlerimiz bunu destekleyebilecek ve sağlayabilecek niteliğe sahiptir. Kadirli’de Fen Lisemizin böyle gençler yetiştireceğine eminim. Öğrencilerimiz, kendisine, ailesine, ülkesine fayda sağlayan bireyler olarak yetişecek” dedi.

Açılışa katılan protokol tarafından kurdelelerin kesilmesiyle Bahçeşehir Koleji Kadirli Kampüsü Fen Lisesinin açılış töreni sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz