“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

BABAMA SON MEKTUP…
    • 8 Aralık 2020 - 10:45:10


Kadirli de hasta olarak geçirdiği 7 günün ardından Adana Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan babam 24 . gün sonunda vefat etmiştir. Dualarında babama yer veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Canım annem Şemsa Havayioğlu ve tüm kardeşlerime , eşim ve çocuklarıma hep yanımda oldukları için sonsuz teşekkürler .
Biz yoğun bakımda babamı göremedik elbette. Ama o hep bekledi bizi. Bu süreçte ona bir kaç kez mektup yazarak çok sevdiğimizi ve güçlü olmasını istediğimizi belirttik. Neyse ki entübe olmadan önce mektubu kendinin okuduğunu doktorundan öğrendik.
Evet canım babam artık yaşamıyor. Kadere inancım sonsuz. Hayatı boyunca ibadet etti ve çok sevdiği rabbine kavuştu. Sürekli şöyle konuşurdu. “ Bu dünyada misafiriz asıl dünyamız ahiret orda bizi bekliyor “ Eyup Erkayıran.
Bundan önce nasıl ona layık bir evlat olmaya çalıştıysam bundan sonra da öyle olacak.Bir karıncayı bile incitmeyen Eyup Erkayıran ın kızı olduğum için de gururla yaşayacağım.
Ahbap Osmaniye Yönetim kurulundan çok sevdiğim kardeşim, babamın hastalığı sürecinde de hep yanımda bana güç verenim. Bana bir mesaj göndermiş. Şimdi onu paylaşmak istiyorum.
Umudumuz vardı. Umutsuz yaşayamazdık. Ama kader bu. Sözümüz geçmedi. Ne desem bilemiyorum. Acınız acımdır. Haliniz halimdir. “Allahım bana onu unutturma…” diye dua etmek kaldı geriye… Allah bu acıyı unutturacak dert vermesin. Allah o yüzü, o güzel günleri unutturmasın. İyi ki yaşandı… Belki de hayattaki en büyük şanslarınızdandı öyle bir babaya denk gelmek. Tam da size yakışır şekilde, o kadar zor sınavlardan geçiyorsunuz ki. Öyle güzel sınıyor ki Allah sizi. Ama nolur, şimdi en şiddetli yerindeyken acının, imtihanın pes etmek yok. Nice acılar gibi, bu acı da silinip geçecek söz. Keşke elimden bir şey gelse de acınızı dindirebilsem. Allah’ın aldığı da, verdiği de imtihandır. “Kişi ahirette sevdiği ile beraberdir.” Demeseydi peygamber, nasıl dayanırdı kalpler ayrılığa? İnananlara ebedi ayrılık yoktur. Elinizi kalbinize koyun Başkanım, ablam… Orada sizi seven,size ihtiyaç duyan bir sürü insan, canı sizinle beraber yanan bir sürü insan var.Lütfen onlardan güç alın. Ve lütfen,
Babanız sizi nasıl görmek isterdi bunu düşünün ve yine dimdik durun Elif gibi… Dualarım babamıza ve size. Sizi çok sevdiğimi bilin. Allah cennet ve cemaliyle şereflendirsin babamızı. Allah size inşirah ferahlığı, duha serinliği versin. Başınız Sağolsun…
Çetin Durmaz.
Yoğun bakımdaki süreç çok sıkıntılı geçti. Doktorumuz her gün saat 11.-12 arası yüz yüze görüşmeyi tercih ettiği için bu şekilde günlük bilgiler alıyorduk. Önceleri iyi giden tedavi sürecinde plazma tedavisi de aldı. Türk Kızılayına sonsuz teşekkürler.Gereken tüm tedavisi yapılıyor bazen iyi bazen kötü durumda oluyordu. Doktorun ağzından çıkacak cümleleri sabırsızlıkla bekliyorduk.
Orada yani yoğun bakım servislerinde pamuk ipliğine bağlı bir hayat var. Çok büyük ve hızlı manevralarla profesyonel bir ekip çalışması olduğunu her gün doktorumuzdan aldığımız bilgilerle öğrendik. Herkes kendi hastasını düşünüyor fakat sağlık çalışanları üstün gayretleriyle tamamen objektif şekilde tüm hastaları tedavi ediyorlar. Hem zor hem de risk altında çalışıyorlar .Buradan bir kez daha hastalara acil şifalar, yakınlarına sabırlar ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.Lütfen onları da düşünerek tüm kurallara uyalım.Bu salgın geçecek elbette böyle kalmayacak. Ana tedbirli davranırsak daha çabuk kurtuluruz.
Ne kadar güzel insanlar biriktirmişim ben . Ne büyük yüreklerin gücü yanımda oldular. Bu destekler bana hep güç verdi. Dedim ya amacımız hep birlikte iyilikleri çoğaltarak kötülükleri azaltmak.@kadirlikadınlarmeclisi üyelerime ( Hülya Küçükcan hanıma) en büyük destekçilerime sevgi ve selamlar gönderiyorum.
Canım babamın vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerine teşekkürler
Sayın Kaymakamımız Ahmet ARIK
Belediye Başkanımız Sayın Dr Ömer TARHAN
Ankara Vali Yardımcısı Sayın Mustafa ERKAYIRAN
Osmaniye milletvekilimiz Sayın Mücahit DURMUŞOĞLU
MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Sayın Prof Dr Ruhi ERSOY
Kavak Ankara Genel Merkez Başkanı Ahmet DEMİREL ve yönetimi
Kavak Adana Şube Başkanı Sayın Emine VARMIŞ ve yönetimi
Kavak Kadirli Şube Başkanı Sayın Duran İSAOĞLU ve yönetimi
Kavak Ankara Genel Sekreteri Sayın Mustafa TUFAN
Her zaman yanımda desteğini hissettiğim Türk Kızılayına
Kızılay Kadirli Şube Başkanı Sayın Zafer BİÇER
Kızılay Kadirli Yönetim Kurulu üyesi ve Kadirli Belediyesi Meclis üyesi Sayın Yakup KOCABAŞ
Kızılay Kadirli personeli Sayın Özcan BİÇER
Kadirli Belediyesi Meclis üyesi Sayın Çetin ÖNSEL
Ahbap Yönetim Kurulu Başkanı Zehra KURT
Ahbap Osmaniye Yönetim Kurulu üyeleri
Ahbap Osmaniye Gönüllüleri
Sumbas eski Belediye Başkanı Sayın Hafize YIKAR
MHP Kadirli İlçe Başkanı Sayın Alptekin UÇMAK
Kadirli Türkav Derneği Başkanı Sayın Levent BİNİCİ
Türk Eğitim Sen Kadirli İlçe Başkanı Sayın Halim HALLAÇ
Kadirli Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Sayın Murat UNUTKAN
Kadirli Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Adil KELEŞ
Kadirli Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Cezmi YAVUZ ve eşi Sayın Sunay YAVUZ
Kadirli Postası Gazetesi Sahibi Sayın Hatice KUNDAKÇI ve eşi
Sayın I. Ethem KUNDAKÇI
Kadirli Anneler Derneği Başkanı Sayın Havva FETULLAHOĞLU
Osmaniye eski il kültür ve turizm Müdürü Sayın Ahmet TABUR ve kıymetli eşine , hasta yatağında bana destek olduğu için.
Tarihçi Yazarımız Sayın Cezmi YURTSEVER e destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum.
İsmini tek tek sayamadığım çoook kıymetli İnsanlar ! Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özel olarak Selda ALP, Zuhal İNANÇ, Aynur GÖK, Seray ÇIĞŞAR ,Eski Belediye Meclis üyesi Mukadder KAFALI daha ismini sayamadığın emekçi Kadınlar, babama dualar toplayanlar benim için çok özelsiniz.
✅Kadirlili Kadınların sohbet ve alışveriş yeri ve ✅Kadirlili Hamarat Hatunlar Facebook sayfalarından baş sağlığı dileyen emekçi kadınlara da çok teşekkür ediyorum. Bu sayfaları kadınların birbirine destek olması için kuran Kadınları yürekten kutluyorum. Amacına doğru hizmet ettiği sürece Kadınlar çok güzel gelir elde ediyorlar.
Kadirli Yerel Basına paylaşım yaparak destek veren
DHA muhabiri Sayın Efendi ERKAYIRAN
TRT muhabiri Sayın Hanifi DÖRTGÖZ
Kadirli Özgün Gazetesi Yazı İşleri Müdiresi Sayın Hatice Hazar hanıma
AA muhabiri Sayın Menderes ÖZAT
Kadirli Sıla Gazetesi Sahibi Sayın Fatih BALCILAR
VE KADİRLİ POSTASI na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış.
Son olarak 5 Aralık 1934 Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 86. Yıl dönümünde Atamızı saygıyla anıyorum. Tüm Kadınlara daha güzel daha kıymet verildiğimizi göreceğimiz güzel günler diliyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz