UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASO, Kültür-Sanat etkinlik tarihleri belli oldu
    • 5 Şubat 2020 - 07:31:13

Akdeniz Sanat Oluşumu kapsamında, Akdeniz Kentleri kültür ve sanat buluşması etkinliklerinin tarihi belirlendi.
Osmaniye’de; Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından organize edilen etkinlikler, paydaş illerde eş zamanlı olarak 5 Mayıs 2020 günü başlayıp, 10 Mayıs Pazar günü sona erecek.
Bu yıl 5.’ncisi düzenlenecek olan; Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat buluşması” etkinlikleri günü ve program içeriği görüşülmek üzere Adana Yaşam Sanat Derneğinde toplantı gerçekleşti.
ASO etkinliklerinin bu yılki etkinlik programlarını hazırlamak üzere; Adana, Antakya, İskenderun, Mersin, Tarsus ve Osmaniye’den temsilciler toplantıda biraraya geldi.
Osmaniye ili adına ASO İl Temsilcisi olarak katılan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, yaptığı açıklamada; “Akdeniz Bölgesindeki il ve ilçelerindeki; Kültür-sanat dernekleri tarafından oluşturduğumuz , etkinliklerimizin bu yıl 5.’ncisini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yılki etkinlik programının açılışında Osmaniye ili olarak ev sahipliği yapmıştık. İlimizin kültür ve sanatsal alanda tanıtılması adına geçen yıl Akdeniz Bölgemizdeki il ve ilçelerden gelen konuklarımızı ağırlamaktan gurur duyduk. Bu yıl ki etkinliklerin açılış programı ise; Mersin’de yapılacak. Açılış programı sonrasında eş zamanlı olarak etkinlikler 5-10 Mayıs 2020 günleri arasında, sorumlu STK’ların düzenleyeceği şekilde yürütülecek.”dedi.
YILIN ONUR KOĞUNU: ORHAN TÜLEYLİOĞLU
Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması etkinliğinde, her yıl bir “Onur Konuğu”bulunduğunu beliren OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Etkinliklerimizin gerçekleştirildiği her yerleşim birime katılıp, söyleşi yapmak üzere; ‘Onur konuğu’ seçiyoruz. Geçtiğimiz yıl, Osmaniye olarak ev sahipliği yaptığımızda, programın ilk günü ‘onur konuğumuz’ Birsen Başaran’dı. Bu yıl ise, etkinliklerimizin ‘Onur konuğu’ olarak, Antakyalı; Şair-Yazar-Edebiyatçı OrhanTüleylioğlu olacaktır. “dedi.
ASO etkinlikleri için gerçekleşen ilk toplantıda alınan kararların ardından, önümüzdeki ayda yapılacak toplantı da, il veya ilçelerde yapılacak olan program taslakları ve günleri belirlenecek.
Osmaniye ilinde ise, OŞYAD olarak; 5-10 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinliklerle ilgili, kentteki STK veya kişilerin katkıda bulunmak için görüşmelerin beklendiği kaydedildi. OŞYAD BASIN

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz