YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

ASKEF Üyeleri Kadirli’yi Ziyaret Etti 
    • 14 Ocak 2020 - 07:39:06

Yurtdışından ve Ülkemizin bir çok ilinden 5 Ocak kutlamaları kapsamında Adana’ya gelen Avrasya Sanat Kültür ve Bilim Federasyonu (ASKEF) üyeleri ve 45 Dernek Başkanları  Kadirli’yi ziyaret etti . Heyet İlk olarak Kadirli Belediyesi Kent Müzesi müdiresi Cevahir Yıldızel Zararsız tarafından bilgilendirildi. Belediye Başkanı  Dr. Ömer Tarhan tarafından kafile üyelerine verilen yemekte, kafile grubunu Kadirli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl kutlamalarına davet etti. Federasyon Başkanı Savaş Ünal, Kadirli’de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanına  teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ardından UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine alınması için başvuruda bulunulan  Karatepe Aslantaş Açıkhava Müzesini ziyaret edildi. Müze hakkında kafile bilgilendirildi, Azaplı Köyüne gidilerek, ilçemizin yaşayan kültür hazinesi olan Aşık Feymani’yi ziyaret edildi.

Başkan Ünal,Gezinin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı, Kadirli Belediye Başkanı  Dr. Ömer Tarhan’a, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü   Burhan Torun’a, Vakfımız Kadirli Şube Başkanı Sayın Duran İsaoğlu’na, üyemiz Sayın Serpil Sesli’ye ve kafileyi evinde ağırlayan yaşayan kültür hazinemiz Aşık Feymani’ye ve eşine sıcak ev sahipliğinde dolayı çok teşekkür ediyoruz denildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz