“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Aşağı Çiyanlı İlkokulu Avrupa’yı ağırlıyor
    • 11 Kasım 2019 - 06:18:21

Kadirli’nin Aşağı Çiyanlı Şehit Ahmet Birkaç İlkokulu, Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları projesi kapsamında Portekiz, Litvanya, Finlandiya, İspanya ve İtalya ülkelerindeki ortak okullardan gelecek öğretmen ve müdürlere ev sahipliği yaparak projenin açılış toplantısı gerçekleştirilecek.

2019 yılı Teklif Çağrısı Döneminde İngilizce öğretmeni Canan Karadere tarafından hazırlanıp sunulan 2019-1-DE03-KA229-059730_5 numaralı ve “TRUST KIDS: Our Cultural Heritage Entrusted to Tiny Hands” “ÇOCUKLARA GÜVENİN: Kültür Mirasımız Minik Ellere Emanet” ve 2019-1-LT01-KA229-060544_6 numaralı ve “4C’s: Learning 4 Tomorrow” “4C:Yarın için Öğrenme” başlıklı kabul edilen proje 2 yıl sürecek.

Proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Canan Karadere’ye teşekkür eden Okul Müdürü Harun Bayazıtoğlu, Erasmus projeleri kapsamında öğretmenlerin ve öğrencilerin farklı ülke ve okulları ziyaret ederek yurtdışı deneyimi yaşayacaklarını, kendi kültür değerlerimizi tanıtırken farlı kültürlere de farkındalık kazanacaklarını belirterek, projelerin öğrencilerin İngilizce dil becerileri kazanmalarına doğrudan katkı sağlayacağını kaydetti.

Proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Canan Karadere ise Ahmet Birkaç İlkokulu 4C projesi kapsamında 10-16 Kasım tarihleri arasında Portekiz, Litvanya, Finlandiya, İspanya ve İtalya ülkelerindeki ortak okullardan gelecek öğretmen ve müdürlere ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Projenin açılış toplantısının Türkiye’de gerçekleştirileceğini ifade eden Karadere, projeyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Proje kapsamında 2 yıl süresince ortak ülkelerle karşılıklı ziyaretler olacak. Projenin amacı 4C: 21. Yüzyıl becerileri olan eleştirel düşünme, yaratıcılık, işbirliği ve iletişim gibi becerilerin çeşitli aktivite ve etkinliklerle öğrencilere kazandırılması olacak.

Ahmet Birkaç İlkokulu ikinci ev sahipliğini bir hafta sonra 24-29 Kasım tarihleri arasında Trust Kids projesi kapsamında yapacak. Bu proje kapsamında Almanya, İspanya, Yunanistan, İtalya ve Polonya ülkelerindeki ortak okullardan gelen öğretmen ve müdürleri ağırlayacak. Amacı öğrencilerimizin kendi kültür değerlerini tanımaları, tanıtmaları, korumaları ve aynı zamanda ortak ülkelerin kültür değerleri hakkında farkındalık kazanmaları olan proje 2 yıl sürecek.” dedi. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz