OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

AŞAĞI ÇİYANLI İLKOKULU AVRUPA’YI AĞIRLADI
    • 12 Kasım 2019 - 18:44:42

Kadirli’nin Aşağı Çiyanlı Şehit Ahmet Birkaç İlkokulu, Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları projesi kapsamında 10-16 Kasım tarihleri arasında Portekiz, Litvanya, Finlandiya, İspanya ve İtalya ülkelerindeki ortak okullardan gelen öğretmen ve müdürlere ev sahipliği yaparak Türk insanının misafirperverliğini bir kez daha gösterdi.Davullu zurnalı çiçekli karşılamada mutlulukları gözlerinden okunan misafirler,ayaklarının tozuyla oynanan çiftetelli ve halaylarla  hünerlerini gösterdiler.
Bir hafta sürecek program dahilinde birçok etkinlik ve ziyaretler yapılacak.
2019 yılı Teklif Çağrısı Döneminde İngilizce öğretmeni Canan Karadere tarafından hazırlanıp sunulan 2019-1-DE03-KA229-059730_5 numaralı ve “TRUST KIDS: Our Cultural Heritage Entrusted to Tiny Hands” “ÇOCUKLARA GÜVENİN: Kültür Mirasımız Minik Ellere Emanet” ve 2019-1-LT01-KA229-060544_6 numaralı ve “4C’s: Learning 4 Tomorrow” “4C:Yarın için Öğrenme” başlıklı kabul edilen proje 2 yıl sürecek.
Proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Canan Karadere’ye teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, Erasmus projeleri kapsamında öğretmenlerin ve öğrencilerin farklı ülke ve okulları ziyaret ederek yurtdışı deneyimi yaşayacaklarını, kendi kültür değerlerimizi tanıtırken farlı kültürlere de farkındalık kazanacaklarını belirterek, projelerin öğrencilerin İngilizce dil becerileri kazanmalarına doğrudan katkı sağlayacağını belirtti..
Proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Canan Karadere ise Ahmet Birkaç İlkokulu 4C projesi kapsamında 10-16 Kasım tarihleri arasında Portekiz, Litvanya, Finlandiya, İspanya ve İtalya ülkelerindeki ortak okullardan gelen öğretmen ve müdürlere ev sahipliği yapmanın şimdiden mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz