OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Arıkan “Kurtuluş savaşı kahramanları rahmetle anıyoruz”
    • 6 Ocak 2021 - 07:31:06

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Osmaniye İl Başkanı Lütfü Arıkan, 7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurutuluşunun 99’inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Başkanı Arıkan, mesajında, asil ve necip milletin, istiklal ve hürriyet uğruna tarihin hiçbir devresinde esarete boyun eğmediğini, bu uğurda canını seve seve vereceğini yurdun dört bir tarafında verdiği kurtuluş mücadelesiyle gösterdiğini belirtti.

Kurtuluş mücadelesi veren ecdadı rahmetle anan BTP İl Başkanı Lütfü Arıkan 99 yıl önce Osmaniye’de ‘şehit olur, gazi olur ama esir olmaz’ sözünün hakkını veren Rahime Hatunların, Palalı Süleymanların, Köse Mehmetlerin vatan millet bayrak uğrunda gerçekleştirdiği direnişin herkese örnek olması gerektiğini bildirdi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Osmaniye İl Başkanı Lütfü Arıkan şunları kaydetti: “’Bugün bizlere düşen görev, kardeşlik hukukumuzu koruyarak hiçbir fitne ve fesada izin vermeden, gelecek kuşakların ecdadın kendilerine emanet ettiği bu kutsal topraklar için sağladıkları güven ve huzur ortamının yaşatılması ve bunun için farkındalık oluşturmak, birlik ve beraberlik içerisinde verdiğimiz mücadelede bağımsızlığımıza, hürriyetimize sahip çıktığımız gibi bugün de demokrasimize ve bizi biz yapan değerlerimize daha fazla sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, cebeli bereketin yiğit evlatlarına hizmet ediyor olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyor, Osmaniyeli hemşehrilerimin 7 Ocak kurtuluş bayramını kutluyor, başta 7 Ocak kurtuluş mücadelesinde olmak üzere, bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor selam ve saygılarımı sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz