OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Ramazan ayı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
    • 24 Nisan 2020 - 12:14:21

24 Nisan günü başlayacak olan Ramazan ayının İslam âlemine barış, kardeşlik, adalet ve özgürlük getirmesini dilediğini belirten Durmuşoğlu, on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Nasıl ki kurak toprak yağmura muhtaçsa bugün bizim gönüllerimiz de yüreklerimiz de İslam dünyası da Ramazan`ın o rahmet iklimine muhtaçtır.
Bize düşen vazife Ramazan`ı rutin bir aya dönüştürmemek, maneviyatından en güzel bir şekilde istifade ederek bu güzel ayı en iyi şekilde idrak etmek olmalıdır. Bu ayda inzal olunan, insanlığın kararan ufkunu aydınlatan İlahi Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i daha çok okumalı, onu anlamaya çalışmalı ve yaşamanın gayreti içerisinde olmalıyız. Her türlü değerlerimizin, geleneklerimizin, inançlarımızın törpülendiği, bencilliğin, yalnızlığın arttığı bu zamanda, Ramazan ayı münasebetiyle fert ve toplum olarak huzura, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya daha da önem vermeliyiz.
Her ne kadar bu yıl Ramazan ayına Koronavirüs salgını sebebiyle buruk giriyor olsak da, bu ay içerisinde tutacağımız oruçlarla, yapacağımız ibadetlerle, dua ve niyazlarla özellikle de idrak edeceğimiz Kadir Gecesiyle Yüce Allah’ımızın rızasına mazhar olarak, huzur ve mutluluk içinde bayram sabahına kavuşup hem de Küresel Salgından kurtulmuş olarak çıkarız inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle bu yılki Ramazan ayı boyunca yapacak olduğumuz tüm ibadetlerin Yüce Rabbimiz tarafından kabul edilmesini, başta Osmaniyeli hemşerilerim olmak üzere, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini, insanlığın içine düştüğü küresel salgından kurtulup selamete erişmeyi Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz