OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Düziçi ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
    • 28 Mart 2021 - 18:35:36

Durmuşoğlu’nun mesajında şunları kaydetti:
“Düziçi’nin kahraman evlatları bundan tam yüzbir yıl önce topraklarını işgal eden birliklere karşı bir millî mücadele başlatmış ve vatanımız üzerindeki ay yıldızlı al bayrağımızı indirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini göstermiştir. Gerek konumu gerek insanı gerekse verimli toprakları nedeniyle tarihin her döneminde hedefte olan, birçok ordunun saldırısına, birçok devletin işgaline karşı mücadele eden Osmaniye ve ilçeleri her zaman kahramanlıklarla anılmıştır. Osmaniye’mizin doğal güzellikleriyle ünlü Düziçi ilçemiz de bundan tam yüzbir yıl önce düşmanı defetmiş ve vatan topraklarını canı pahasına korumuştur.
Tarihe adını altın harflerle yazdıran Düziçi, günümüzde de doğal güzellikleri, eğitime önem veren çalışkan insanları ve her geçen gün büyüyen ekonomisiyle bölgedeki önemini korumaktadır.
Terörle mücadeleye verdiği şehitlerle herkesin gönlünde müstesna bir yeri olan Düziçi, tarihi boyunca bağımsızlığından taviz vermektense ölümü tercih eden bir milletin yeniden dirilişinin ve yeniden yükselişinin Anadolu’daki sembollerinden birisidir. O gün Düziçi ilçemizde olan ruh, bugün bayrağımızın dalgalandığı her yerde vardır ve sonsuza kadar da varlığını sürdürecektir.
Sözlerime son verirken Düziçi ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümünü kutluyor, o zor günlerin bir daha asla yaşanmamasını diliyor, Anadolu’nun dört bir yanında vatan, bayrak, istiklal ve istikbal için hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz