KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı;
    • 24 Kasım 2021 - 08:16:58

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı;
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Ülkemizde ve dünyada en saygın meslek gruplarının başında gelen öğretmenlik mesleği hepimizin hafızalarında şükran duygularıyla yer edinmiştir. Her şeyi, herkesi unutsak bile öğretmenlerimizi asla unutmuyoruz.
Öğretmenlerimiz, bizleri yarınlara hazırlayan, geleceğimizi inşa etmemizde en önemli rehberlerden biridir. Hayatımız boyunca bize eşlik edecek olan öğrenim ve tecrübelerde, öğretmenlerimiz her zaman en ön saflarda yer almıştır. Hiçbir meslek yok ki hayatımızda öğretmenlik kadar yer etmiş, iz bırakmış olsun. Öğretmenlerimiz geleceğin kurucusudur, bugün buradaysak bu öğretmenlerimiz sayesindedir.
AK Parti olarak ilim ve bilgide üstünlüğü kaybeden bir milletin kendini geliştirmesi ve refah seviyesini yükseltmesinin imkânsız olduğu bilinciyle gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mizin en öncelikli alan olarak gördüğü eğitimde, son 19 yıllık dönemde kapsamlı reformları gerçekleştirdik, öğretmenlerimizin çalışma şartlarını iyileştirdik, eğitimi teknolojinin imkanlarıyla buluşturduk, eğitim desteğiyle öğrencilerimizin yanında olduk. Özellikle kız çocuklarının eğitim hayatına katılımı için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Bugün gelinen noktada eğitimde ülkemizi ileri standartlara kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz.
Vatansever, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, nitelikli, hedefleri olan öğretmenlerimizin bizleri geleceğe taşıyacağına gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden kutluyorum. Terör saldırılarında ve görev başında hayatını kaybeden şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz