UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’dan Kadir Gecesi Mesajı
    • 26 Nisan 2022 - 22:21:23

 

 

 

 

 

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ile ilgili bir basın bülteni yayınladı.

 

Kaya yayınladığı basın bülteninde şunları söyledi:

 

Bu gün kalplerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, her türlü ayrılık, küskünlük ve olumsuzlukları geride bırakarak dünyaya hikmet gözüyle bakmaya gayret göstermeliyiz. Bu hayatın geçici olduğunu, Allah katında kalıcı olanın ise imanımızın ve vatanımıza, milletimize yararlı hizmetler ile geride bırakacağımız kalıcı eserler olduğunu fark etmemiz gereklidir.

 

 

Rabbimin yaratmış olduğu biz insanları, İnsanı insan olduğu için sevip, Yaradan’dan dolayı hoş görüp dünyaya rahmet, merhamet penceresinden bakmalıyız.

 

 

Çevremize kin ve nefret yerine, sevgi, hoşgörü, barış duyguları besleyip adeta sevgi ve hoşgörü tohumlarını ekmeliyiz.

 

 

‘Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin başta Aziz Milletimiz olmak üzere bütün İslam âlemine, dünyanın dört bir tarafında zulüm gören Filistin’de ,Afganistan’da, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Miammar’da ve daha nice Müslüman zulüm ve işkence altında olan Müslüman kardeşlerimize yardım eylesin ve zalimleri Rabbim kahru perişan eylesin.

 

 

 

Rabbim memleketimizdeki huzuru, birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Millete karşı her türlü alçaklığı yapanları da Rabbim kahru perişan eylesin.

 

Cennet kapılarının aralandığı bu gecede, tüm dünyada huzur, barış ve kardeşliğin hâsıl olmasını temenni eder, ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı Kadir Gecesi’nde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, sıkıntılarının giderilmesini yüce Rabbim’den niyaz ederim.

 

 

Kadir Gecemizin Osmaniyeli hemşerilerime, Aziz Milletimize,, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kadir Gece’miz mübarek, dualarınız kabul olsun

 

 

 

 

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz