KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

AK PARTİ OSMANİYE MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAYA’DAN DEVLET BÜYÜKLERİNE TEŞEKKÜR SUNUMU
    • 5 Ağustos 2020 - 20:05:14

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Koronavirüs salgını süresince Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Osmaniye ilimize toplamda 116.781.463 milyon lira kaynakla onurlandırıldığına işaret etti ve bu imkanı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Aziz Milletimiz olmak üzere sorumluk alan, salgın sürecinde elini taşın altına koyan her kesme şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Kaya açıklamalarına “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası kapsamında hanelere cansuyu , destek sağlanmaktadır. Devlet-millet el ele vererek Kovid-19 salgınından etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. İlimizde Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası kapsamında 5.528 hane ’ye 5.528.00 TL ödeme yapılmıştır.

Şehitler diyarı Osmaniye’mizin sorunlarına çare bulmayı kendisine şiar edinen AK Partimiz her zaman gücünü almış olduğu Aziz Milletimizin yanında olmuştur. Salgın döneminde de Ak Parti’nin milletinin yanında olmasından dolayı Osmaniyeli hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır.

Kaya açıklamalarına “AK Parti iktidarı döneminde Osmaniye ilimizde önemli yatırımlar yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin biz teşkilat mensuplarına vermiş olduğu birinci görev halkımızı dinleyin. Onların huzur ve mutluluğu için kendinizi görevli sayın. Milletimizin derdi ile dertlenin olmuştur.

Pandemi döneminde 116.781.463 TL kaynak sağlanması ile Osmaniye’miz rahatlamış ve bir nebze de olsa bu kaynak ile milletimizin sıkıntılarına çözüm yolu bulunmuştur. Emeği geçen tüm Devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz