KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Bayramı İlçe Ziyaretleriyle Geçirdi  
    • 27 Temmuz 2021 - 19:46:20

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Bayramı İlçe Ziyaretleriyle Geçirdi

 

 

Osmaniye AK Parti İl Teşkilatı Tarafından Organize Edilen ve Milletvekillerinin Kurban Bayramı Tatilinde İlçeleri Ziyaret Etmelerini ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelmelerini Amaçlayan Program, Bayram Tatilinde AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’nın da katılımıyla Gerçekleştirildi.

4 gün boyunca Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye’nin tüm ilçelerine belirlenen program dâhilinde ziyarette bulundu.

Program kapsamında Osmaniye’nin Kadirli, Düziçi, Bahçe, Toprakkale, Sumbas ve Hasanbeyli ilçelerinde AK Parti ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla bayramlaşan Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, vatandaşlarla hem bayramlaşma, hem de sorunları ile ilgili yerinde bilgi alma fırsatı buldu.

Milletvekili Kaya’ya ziyaretleri kapsamında AK Parti Teşkilatı’nın İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları da eşlik etti. İlçe Başkanları ile görüşme yapan İsmail Kaya, ilçelerin çeşitli sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra vatandaşların dilek ve temennileri dinlendi.

İlçe gezileri ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, “dört gündür gerek il teşkilatımızda gerekse ilçelerimizdeki programlarımızı sürdürüyoruz. Bayramlaşma programlarımızda hem vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyor, dertleşiyor, İl’imize yapılan yatırımları anlatıyor hem de Ankara’daki havayı vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. AK Parti İl teşkilatımız tarafından hazırlanan program sayesinde bütün ilçelerimizde, vatandaşlarımıza ulaşmış olduk. Gezilerimizde sadece teşkilatlarımızı ziyaret etmiyoruz. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı ziyaretlerinde bulunduk. Ayrıca düğün ve nişanı olan halkımızı da elimizden geldiği kadar ziyaret ederek mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştık. Ziyaretlerimiz çok faydalı ve verimli geçti. Türkiye Büyük Millet Meclisindeki yoğun çalışmalarımızın ardından TBMM tatile girmesi ile birlikte 1 Ekim e kadar Osmaniye’de hemşerilerimiz ile birlikte olacağız, bu vesile ile tekrar tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum’ dedi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz