AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile il Başkanı Hamza Tor ve Kadirli ilçe Başkanı Ismail Oruç Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek amacıyla İstanbul’da yaşayan Osmaniye ve Kadirlili hemşehrilerimizle buluşuyorlar.
Durmuşoğlu ve beraberindekiler, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Binali Yıldırım’a oy istiyorlar.
Gittikleri her yerde sevgi gösterisi ile karşılanan Durmuşoğlu,Tor, Oruç ve beraberindekiler, Osmaniye ve Kadirlili, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.
Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da yoğun bir çalışma sergileyen AK Parti Osmaniye ve Kadirli Teşkilatı ile Mücahit Durmuşoğlu, seçimde destek sözü aldı
İstanbul da yaşayan Kadirlililer de Durmuşoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 23 Haziran’da İstanbulluların sayın Binali Yıldırım’a sahip çıkacaklarını belirttiler.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- DERYA YANIK’TAN HOCALI KATLİAMI MESAJI
- RAMAZAN ÖNCESİ İMAMLAR BULUŞTU
- ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ
- KADİRLİ’DE DEPREM PANELİ
- DAĞCILARDAN ZORLU KOŞULLARDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
- FİZYOKLİNİK MERKEZİ AÇILDI
- KİCKBOKSÇULAR FIRTINA GİBİ ESTİ
- ŞAMPİYONLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
- SEVGİ MAKASI PROJESİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR
- TURP ÜRETİCİLERİ KAYMAKAM DOLU İLE BİR ARAYA GELDİ
