UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
    • 21 Nisan 2021 - 08:13:26

Kadirli Ak Parti ilçe Teşkilatınca Şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirildi.
Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Oruç,Kadın Kolları Başkanı Leyla Tekerek ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şehitler haftası dolayısıyla bazı şehit aileleri ziyaret edildi..
Yedi Mart Mahallesinde ikamet eden Şehit İbrahim Kundançı ve Şehit Musa Sarıgöz’ün ailelerini ziyaret eden Başkan Oruç ve beraberindekiler Şehit aileleriyle yakından ilgilendiler.

Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Oruç, Şehit ailelerimiz bizlere Şehitlerimizin birer emanetleridir.Şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden Gazilerimizin aileleri ile hayatta olan gazilerimizi her fırsatta ziyaret ederek emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz.Bu kahraman vatan evlatlarının aileleri için ne yapsak yine azdır.
Vatanı uğruna gözünü kırpmadan canlarını seve seve feda eden şehitlere büyük minnet duyduklarını belirten Oruç,Ak Parti Teşkilatları olarak şehitlerimizin ailelerine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur dedi.
Pandemi kuralları gereği ziyaret süreleri kısa tutulurken,Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz