“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ÜYE KAYIT STANDI AÇTI
    • 21 Ekim 2020 - 08:44:13

Kadirli Ak parti ilçe Teşkilatınca ‘sen yoksan bir eksiğiz’ gönül seferberligi kampanyası kapsamında Andırın caddesinde üye kayıt standı açıldı.
Ak parti ilçe Başk anı İsmail Oruç, Ana kademe,Kadın kollar,ve Gençlik kolları olarak hem vatandaşlarımızın nabzını tutmak hemde yapılan icraatları anlatmak için her zaman olduğu gibi yine saha çalışmalarımıza devam ediyor bir yandan da yeni üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz dedi. Başkan Oruç,bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını vererek Andırın caddesi Özdemirler market karşısında Ak partiye gönül veren tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz.Her dönem olduğu gibi vatandaşlarımız AK Partimize ve cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor.
Buradan tüm vatandaşlarımıza seslenerek yeni üye kayıt çalışmalarında partimize üye olmaya ve Ak parti ailemize katılmaya davet ediyorum.Standımızı yeni açmamıza ragmen üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu ilgiden dolayı bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Gönül seferberliği ile başladığımız bu çalışmamızda yeni üye olan kardeşlerimi de şimdiden tebrik ediyorum diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz