OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanından Önal’a Övgü Dolu Sözler…
    • 21 Haziran 2019 - 22:32:19

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek amacıyla 3 gündür İstanbul ’da bulunan 24.25 ve 26 dönem Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal,Osmaniyeli hemşehrileri başta olmak üzere 24,25,26. dönem Ak parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk”ün İstanbul 15 Temmuz Şehitler Otogarı (Eski Esenler Otogarı) esnafına yaptığı ziyaret programı ve Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit ile birlikte Avcılar,Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde yürütülen seçim çalışmalarına katıldı.
AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, Milletvekili Dr. Suat Önal’a övgü dolu sözler söyleyerek vefalı bir dava adamı dedi.Milletvekili Önal ile birlikte Avcılar,Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde seçim çalışmalarını yürüten Yiğit,bu anlamlı çalışma günümüzde bizlere eşlik eden ve millet ile kucaklaşan 24, 25 ve 26. Dönem Osmaniye Milletvekilimiz Sayın Suat Önal beyefendiye teşekkürler sunuyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali YILDIRIM beyefendi adına İstanbul’da.
Dernekler,Konfeksiyon Atölyeleri, Esnaflar ve Ev ziyaretleri yaparak çocuklar ile sokaklarda yerimizi aldık.Ağırlıklı olarak Çorum , Siirt , Bitlis , Çankırı , Yozgat lı hemşerilerimizin yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarımızı sürdürdük.
Bizler karınca kararınca elimizden geleni yapıyoruz ve tarafımızı ortaya koyuyoruz.
Çalışmalarımıza devam ediyoruz.
İnşallah İstanbul daha güzel olacak dedi.
Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,Milletin Vekili olmayı kendisine şiar edinen, davasına ve liderine sahip çıkan ve kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan devlet ile millet arasında köprü vazifesi kurarak gönüllere ve yüreklere hitap eden gani gönüllü ve vefalı bir dava adamı olan değerli büyüğüme gençliğe sahip çıktığı ve bir arada olduğu için şahsım ve Ak Ocaklar Derneğimiz adına şükranlarımı sunuyorum dedi.Osmaniye nin Yiğit vekiliyle İstanbul seçimleri öncesi bir arada olduk diyen Yiğit,Kibir hiç bir kula hiç bir makam adamına nerede olursa olsun asla yakışmaz.
Böyle değerli büyüklerimizi her alanda, her hayırlı makamda görmeyi Rabbim bizlere nasip etsin.
İstanbul’da hep birlikte bir arada çalışmaya devam ediyoruz.
15 Temmuz ruhuna sahip çıkan ve bu duyguyu içinden eksik etmeyen büyüklerimizin yokluğunu Rabbim eksik etmesin .
Selam ve Dua ile kalın inşallah ifadelerini kullandı..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz