ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

AK GENÇLİKTEN BÜYÜKBOZDUĞAN’A DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
    • 16 Şubat 2019 - 14:41:17

Ak Parti Kadirli Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Belediye Başkan adayı Mustafa Büyükbozduğan’a destek yürüyüşü düzenledi.
Düzenlenen “Gençlik Yürüyüşü” kalabalık bir katılımla gerçekleşti.
Üçgen park civarında başlayan yürüyüş Seçim Koordinasyon Merkezinde sonlandı.Gençlik kolları başkanı Levent Çolakça katılan gençlere teşekkür ederek, başkan adayımız Mustafa Büyükbozduğan’a desteğimiz tam.Allah’ın izniyle Kadirli Ak belediyecilik ile tanışacak dedi.Ardından Ferhat Çatal bir konuşma yaptı.Gençliğe seslenen Çatal, Gayretli çalışmalarımızla, samimiyetimizle, dürüstlüğümüzle, mütevaziliğimizle tüm genç arkadaşlarımızın yoğun çalışmasıyla 31 Mart 2019 seçimlerinde ipi göğüsleyen bizler olacağız, AK Parti olacak. Sonucunda da yine kazanan Kadirli’miz olacak başkan adayımız değerli insan Büyükbozduğan’ın sonuna kadar arkasındayız durmak yok yola devam dedi.Çatal’ın duygulu konuşmaları Gençlerden büyük alkış aldı.Daha sonra söz alan Ak parti Kadirli Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükbozduğan,Gençlerimize ve kadınlarımıza bu seçimde büyük işler düşüyor.görüyorum ki büyük bir desteği arkamıza aldık.
2001’de partimizi kurduğumuzdaki aşkla şevkle ve heyecan ile bir aradayız. İnşallah ilçemizi on yıldır hasretini çektiğimiz Ak belediyecilik ve icraatleriyle buluşturacağız ve milletimizle kucaklaşacağız.İlçemizin geleceği ve sizlerin geleceği için hep birlikte gönüllere girerek gönül belediyeciliğine imza atacağız.
Kurulduğu günden bu yana Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış, Hakan Örtlek, Ömer Osman Yanık,Ferhat Çatal, Selçuk Yiğit ve mevcut Başkanımız Levent Çolakça ve yönetim kurulu üyelerine ve sevgili gönüldaşlarımıza bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. “Birlik Yürüyüşümüze” katılarak bizlere destek veren siz değerli genç kardeşlerime ve hanım bacılarıma da bir kez daha teşekkür ediyorum dedi. Büyükbozduğan artık Kadirli’de AK Parti bayrağını dikmenin vakti gelmiştir. 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Belediye’yi kazanacaklarına olan inançlarının tam olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek bu büyük zafere hep birlikte yürüyeceklerini ifade etti

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz