KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

AHMET DOĞAN : “İlçemizin Ufkunu açacak projelerle geliyoruz. ” İNSANIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMETLER SUNACAĞIZ
    • 25 Mart 2019 - 06:49:24

Cumhur İttifakı AK Parti Andırın Belediye Başkan Adayı Ahmet DOĞAN seçim çalışmaları kapsamında ilçenin tüm bölgesini gezerek seçmenlerle buluşuyor. Gittiği her bölgede büyük bir ilgi ile karşılanan Doğan her fırsatta Andırın ‘a yapılacak olan hizmetleri de vatandaşlarla paylaşarak onlarıda bilgilendiriyor.

Projelerinden de bahseden Doğan; “Türkiye’de başarılı belediyeciliğin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler de O’nun izinden giderek, hizmetlerimizle kendisine yol arkadaşı olacağız. Dedi.

Halkımız teveccüh gösterir seçilirsek, önceliğimiz ihtiyaçlar doğrultusunda, vatandaşımızın hayatını kolaylaştıran hizmetler sunmak. Öte yandan ilçemizde imar sorununu çözerek, çarpık yapılaşmanın önüne geçeceğiz. En önemlisi de zengin bir tarihe ve muhteşem bir doğaya sahip olan ilçemizi turizme açacağız.

Bir seçim beyannamesi hazırlayarak, halkımıza projelerimizi sunduk. Tabi bu projeler, halkımızın hayatını kolaylaştıracak, gelirini artıracak, yaşam standartlarını yükseltecek projeler.

Projelerimizi gerçekleştirirken de Büyükşehir Belediyemizle uyum içerinde çalışarak, ilçemizi kalkındıracağız” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ANDIRIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET DOĞAN’IN PROJELERİ İSE ŞU ŞEKİLDE:

ALT YAPI VE ULAŞIM ALANLARINDA YAPACAKLARIMIZ

Andırın-Kadirli ve Andırın-Göksun yolunun tamamlanması için gerekli takipler yapılacaktır.
İlçemize doğalgaz hattı gelmesi için, tüm girişimler yapılacaktır.
Mahalle grup yollarının alt yapısı tamamlanarak, asfalt kaplama çalışmaları tamamlanacaktır.
Mahalle içi yolların alt yapıları tamamlanarak, beton parke taşı ile kaplaması tamamlanacaktır.
İçme suyu sorunu bulunan mahallelerde KASKİ ile koordineli bir şekilde çalışılarak; suyu akmayan tek bir ev bırakılmayacaktır. Kanalizasyon sorunları bulunan mahallelerin, kanalizasyon alt yapı sorunlarının tamamı giderilecektir.
Şehir merkezinde trafiğin rahatlamasını sağlayacak otopark yapılacaktır. Alternatif yolların hizmete sunulması çalışmalarına önem verilecektir.
Belediye iş makinesi, araç otoparkı ve komuta merkezi bağımsız bir alana taşınacaktır.
Sanayi sitesi kurularak tüm sanayi tesislerinin ilçe dışında organize edilmesi sağlanacaktır.
Beton taş parke fabrikası kurularak, yerinde üretim sağlanacaktır.
Doğal kum kaynakları ruhsatlandırılarak kullanıma açılacaktır.
12 ay boyunca kesintisiz yol ve alt yapı çalışmalarının programlı bir şekilde yürütülmesi sağlanacaktır.
Tarihi-Turistik ve Doğal mekanların ulaşım-alt yapı ve restorasyon işlerine önem verilecektir.
Mezarlık ve defin işlemleri ile ilgili vatandaşların acı günlerinde ihtiyaç duydukları hizmetlere öncelik verilecek, bu konudaki talepler eksiksiz karşılanacaktır.

ŞEHİR PLANLARI-İMAR SORUNU-ÇARPIK YAPILAŞMA ALANLARINDA YAPACAKLARIMIZ

İlçe merkezindeki ve mahallerdeki mevcut imar planları ilçenin ihtiyaç duyduğu doğrultuda revize edilecektir.
Kentsel dönüşüm uygulamaları ilçemizde hayata geçirilecektir.
İmar planı olmayan mahallelerde şehrin dokusuna uygun imar planları hazırlanacaktır.
Çarpık yapılaşmanın önüne geçilmesi için gerekli hassasiyet gösterilecektir.

EKONOMİK KAZANÇ GETİRİCİ, İŞ KOLLARININ KURULMASI VE VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI KONULARINDA YAPACAKLARIMIZ

AB ve Ulusal hibe programlarından azami düzeyde faydalanmak için uzman proje ekibi kurularak, yatırımlar için kaynak sağlanacak ve çeşitlendirilecektir.
Yapılacak tüm çalışmalarla ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Meslek Odaları ve STK’larla etkin işbirliği sağlanacaktır.
Vatandaş odaklı çalışma kültürü prensip edinilerek, katılımcı yönetim anlayışı hakim kılınacaktır.
Kent konseyi kurulacak, belirli bir takvim çerçevesinde vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinlemek için halk günleri düzenlenecektir.
Sıfır atık çerçevesinde çağdaş çöp yönetimi ve temiz enerji mekanizmaları hayata geçirilecektir.
Mahallelerimizde atıl durumda bulunan Okul binaları ve kamuya ait diğer yapılar yerleşim yerinin ihtiyacına uygun şekilde düzenlenerek; Taziye Evi, Köy Konağı, Kütüphane gibi faaliyetler için değerlendirilecektir.
İlçemizde potansiyel hammadde olarak değerlendirilecek tıbbi aromatik bitkiler, orman ürünlerinin ve doğal kaynak sularının yerinde işlenerek ilçe ekonomisine değer katacak ürünlere dönüştürülmesi amacıyla işleme, paketleme ve pazarlama üniteleri, özel sektörle işbirliği içerisinde hayata geçirilecektir.
Yayla turizmini canlandıracak tesis ve alanların sayısı artırılarak vatandaşın ekonomik kazanımına yönelik yapı oluşturulacaktır.
Tarım arazinin ıslahı, arazi toplumlaştırılması ve sulanabilir arazilerin miktarının çoğaltılması için ilgili kuruluşlar ile eşgüdümlü çalışmalar yürütülecektir.
Hayvan pazarı ve borsası kurulacaktır. İlçemizin tarihi, doğal ve kültürel varlıklarını tanıtacak, ilçemizi turizm ve ticaret merkezi haline dönüştürecek hamleler gerçekleştirilecektir. Festival- şenlik vb. çeşitli kültür ve sanat etkinlikleri gibi faaliyetler çeşitlendirilecektir.
İlçe merkezinde kapalı pazar yeri, düğün salonu, belediye konuk ve hizmet evi, yöresel ürünler sergi ve satış stantları ihtiyaçları öncelikle giderilecektir.
Öğrencilerimizin sosyal, akademik ve sportif gelişimlerine yönelik her türlü faaliyetlere destek sağlanacak belediyemizce gezi, tiyatro gösterileri, spor turnuvaları, yarışmalar, konserler vb. etkinlikler düzenlenecektir.
Sosyal ve ekonomik hayatın canlanması için çalışmalar yapılacak, dar gelirli hemşerilerimizin faydalanması için “sosyal market” açılarak ihtiyaçlarını bedelsiz olarak buralardan karşılamaları sağlanacaktır.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI YÖNETİM İLKELERİMİZ

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ: İnsana değer veren, yapılacak çalışmalardan etkilenecek olanların görüşünü ve rızasını alan, paydaşlarla beraber kara alan bir yönetim anlayışı benimsenecek. İstişare toplantıları, sektör toplantıları yapılacak, danışma meclisleri kurulacak, kamuoyu görüşleri alınarak çalışmalara yön verilecektir.

DEĞERLERİMİZİ YAŞATACAĞIZ: Bizi biz yapan manevi değerlerimize önem verilecek. Doğruluk, adalet, güven, şükretme, merhamet, insan sevgisi gibi özümüzde olan vasıflarımıza sahip çıkacağız. Konferanslar, kurslar ve yayınlar yoluyla, hemşerilerimize, özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik etkinliklerimiz olacaktır.

AKTİF HİZMET YAPACAĞIZ: Hizmetlerimiz insan odaklı olacak. Gönüllere dokunan, problemleri büyümeden çözen, uzun vadeli projelerin yanında günübirlik çözümler üreten aktif belediyecilik yapılacak. Bu bağlamda halkla ilişkiler birimi kurulacak, ALO Belediye hattıyla hizmete ulaşım kolaylaşacak. Hemşerilerimizin problemlerine anında müdahil olunacak.

HESAP VERECEĞİZ: Çalışmalarımızın her aşamasında halkımız bilgilendirilecek ve makul önerilere açık olunacak, kaynaklarımızın nerelerden sağlanıp nerelere harcandığı, yıllık periyodlarla kamuoyuna duyurulacak. Kul hakkına önem verilecek, israf etmeden hizmet etmeye gayret edilecek.

YAŞAM HAKKINA SAYGILIYIZ: Halkımızın rahat ve kaliteli bir yaşam sürmesi için kamu hizmetleri insan odaklı olacak. İnsan sağlığını olumsuz etkileyen faktörlere engel olunacak. Çöpler zamanında ve ayrıştırılarak toplanacak. Üretim faaliyetleri sıkı denetlenecek, hayvan barınakları yapılacak. Yaşanabilir bir Andırın için çevreye duyarlı çalışmalar yapılacak.

AZ LAF ÇOK İŞ YAPACAĞIZ: İnsanları dinlemek, anlamak bir erdemdir. Sorunları anlamasan çözmeye çalışmak her zaman isabetli olmayabilir. Her yaştan insanımızı dikkatle dinleyip ortak çözümler üretilecek laf kalabalığı, demagoji yapmayacağız. Dedikodu ve boş lafla geçirecek zamanımız yoktur. Zaman çok değerlidir.

KAMU YARARI ÖNCELİĞİMİZ OLACAK: Belediye hizmetlerinde kamu yararı olan çalışmalara öncelik verilecek. Genelin istekleri bireysel isteklerden üstün tutulacak. Ayrıcalıklı çalışmaların yerine kamuoyunun yaşamını kolaylaştıracak, değer üretecek, gönüllere dokunacak hizmetler yapılacak. Problemler sınıflandırılarak, çok yararlıdan az yararlıya doğru çözümler üretilecek. Önceliğimiz ben değil biz olacak.

KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANACAĞIZ: Maddi kaynaklar verimli kullanılacak. Özellikle insan kaynaklarının kullanımına dikkat edilecek. Belediyede yeniden bir teşkilat yapısı kurularak iş bölümü, kariyer planlaması yapılacak. İş gücü verimli ve yerinde kullanılacak. Çalışanlarımızın mesleki ve moral değerleri yükseltilecek. Yetki ve sorumluluk dengesi sağlanacak. Mutlu çalışan, özverili hizmet şiarımız olacak.

ANDIRIN ‘A SÖZÜMÜZ VAR

Andırın ‘ ın ufkunu açacak projelerin göreve geldiği ilk günden itibaren hayata geçirilmeye başlanacağını belirten Doğan, “Kaybedecek zamanınız yok, halkımızın refah ve yaşam standartlarını yükseltmek için gece – gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz, hizmet alma noktasında bölgemizde yaşayan insanlarımız bunu ilk günden itibaren hissetmeye başlayacaktır. Bizim Andırın’ a Sözümüz Var ” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz