ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

ADALET BAKANLIĞI ARABULUCULUK DAİRE BAŞKANLIĞI KADİRLİLİ HAKİM UMUT DURMUŞOĞLU’NA EMANET
    • 5 Nisan 2019 - 07:33:35

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığına Kadirlili hemşerimiz Umut İlhan Durmuşoğlu atandı.
Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu, Adalet Bakanlığı Arabulucuk Daire Başkanlığına atanan Değerli Hemşerimiz Umut İlhan Durmuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından uyuşmazlıkların çözümünü teşvik etmek amacıyla Adana’da düzenlenen ‘Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Atölye Çalışması’ seminerine katılan ADALET Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Umut İlhan Durmuşoğlu,”Arabuluculuk sisteminde kazan kazan ilkesiyle taraflar, kendilerine en uygun çözümü buluyor” demişti.
‘DOSTANE BİR ÇÖZÜM YOLU’
Tetkik Hakimi Umut İlhan Durmuşoğlu konuyla ilgili şunları söylemişti:
“Kazan kazan ilkesiyle taraflar arasında ilerde kurulabilecek ilişkilerin de devamına hizmet edebiliyor. Arabuluculuk sürecinin gizli olması nedeniyle taraflar rahat bir şekilde bu konuda eğitim almış, bakanlıkça yapılan yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olmuş arabulucu huzurunda uyuşmazlıklarını çözebiliyorlar.Arabuluculuk uygulama sayısının artması, vatandaşlarımız arasındaki husumetlerin dostane bir şekilde çözülmesini sağlayacak, dolaylı olarak da mahkemelerin iş yükünü azaltacaktır.”
UMUT İLHAN DURMUŞOĞLU KİMDİR?
31 Ocak 1984 tarihinde Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. İlköğretimi Osmaniye Atatürk İlkokulunda, orta ve lise tahsilini Adana Anadolu Lisesinde ikmal etti. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimini 2007 yılında tamamladı. 2008 yılında Adana Hakim Adayı olarak mesleğe başladı. İzmir-Ödemiş ve Siirt-Baykan’da Cumhuriyet Savcılığı, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğünde Tetkik Hakimliği görevlerinde bulundu.
2018 yılında İngiltere Exeter Üniversitesi’nden, “Uluslararası Ticari Tahkim Sözleşmelerinde Tahkim Sözleşmesine Taraf Olmayan Üçüncü Tarafların Hukuki Durumu”nu inceleyen tez çalışması ile mezun oldu. 21 Ocak 2019 tarihinden itibaren Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Biz de basın olarak Adalet Bakanlığı Arabulucuk Daire Başkanlığına atanan Değerli Hemşerimiz Umut İlhan Durmuşoğlu’na hayırlı olsun diyor, yeni görevinde de başarılarının devamını diliyoruz. Hasan KILIÇ

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz