OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ABUDULLAH VE ABUDULKADİR
    • 10 Ekim 2019 - 07:25:52

İki kardeş gecenin bir vaktinde dünyaya gelmişler. İkisi de saf ve temiz bir şekilde büyümüşler. Anneler eli öpülesi babaları duayenmiş. Sülaleleri hatırı sayılır kişilermiş. İlçenin meczup tavrından sıyrılarak metruk alanlarından kaçarak bu çocuklar büyümüş.

İki kardeş başarılı bir eğitim hayatından sonra mesleklerini ellerine alarak memleketlerinde topluma faydalı işler yapmaya başlamışlar. Birisi alanında uzman olmuş diğeri zaten her sözüyle edebiyatıyla ve tavrıyla herkesi etkilemeyi başarmış. Maazallah bir şiir okurmuş sokak üstüne sokak biner yüzlerce kişi dinlemek için toplanırmış.
Gel zaman git zaman kardeşlerden birisi evlenmiş. Evlenirken saçı başı açık olan eşine vaatlerde bulunmuş onun temsili dinine daha çok bağlanması için başını örtmesini ve evde çocuklarının annesi olmasını tavsiye etmiş. Eş sevgisi için kabul etmiş.

Diğer kardeş ise yaşı geçmesine rağmen ayrıca defalarca kez kız görmeye ve istemeye gitmesine rağmen izdivaca erişememiş memleketinde evine çakılı kalmıştı.
Bir süre sonra eşini eve kapatan Abudulkadir zamanın unutmayacağı ve insanın kaçamayacağı o eşsiz şerefsizliğe doğru harekete geçmiş. Afyonu patlayan güzel babamız ayık kafayla gündüz rol yaparken gece yıkılmaya başlamış. Önce bir sonra iki derken sayısız kere eşini aldatmış.

Eşiyse onun kendisini hala sevdiğini zannederek, aramaların artmasını kıskandığını düşünüp sahiplendiğini sanarak kendini avutuyormuş.
Bir gün Abudulkadir eve geldiğinde kardeşini evde yemek yerken buluyor. Beyninden sıcak su boşanırcasına öz kardeşine hakaretler edip sövmeye başlıyor. Sanki eşi kendisini kardeşiyle aldatıyormuş gibi düşünüp eline aldığı ekmek bıçağıyla önce kardeşini sonra eşini katlediyor.

‘’PARANOYA’’ yani paranoid kişilik bozukluğu olan birinin tarihteki ilk cinayeti bu şekilde oluyor. Bu kişiler saçma olmayan ve kurgusu sağlam bir biçimde hayatlarını devam ettirirler. Kimsenin kendilerinden şüphelenmemesi için her türlü yalanı ve düzeni söyler ve yaparlar. Toplumca kabul görüp hep iyi yüzlerini gösterirler. Asla kötülük yapmaz diyecek pozisyona gelirler. Fakat bunlar ruh hastalarıdır. Gariban gibi rol yaparlar, alanlarında en iyi olmak isterler, sapkın ve çapkındırlar. Yaptıkları hata, yanlış ve aldatmaları eşleri yapıyormuş gibi hissederler ya da çevresindekiler bu yüzden eşlerini ve çevresindekileri yönlendirme yaparlar.

Abudullah ve Abudulkadir bunun en güzel örneğidir. Ve günümüzde de hala bunlardan çokça vardır. O nedenle; çevrenizdekilere, eşlerinize, özellikle çocuklarınıza dikkat edin. Bunlardan uzak tutun.- MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz