OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

27 Ocak’ta Sucuk-Ekmek festivalindeyiz
    • 23 Ocak 2019 - 07:51:46

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 27 Ocak Pazar günü Öğretmenevi yanındaki Rauf Denktaş Bulvarı’nda 5’ncisi düzenlenecek Sucuk Ekmek Festivali’ne herkesin davetli olduğunu söyledi.

Başkan Tarhan, yaptığı açıklamada, şehitlerimiz dolayısıyla geçen yıl askerlerimize ikram edilen Kadirli’nin meşhur sucuk ekmeğinin Türkiye genelinde tanıtımını yapmak için bu yıl beşincisini düzenleyecekleri geleneksel SUCUK-EKMEK Festivali’ne desteğin büyük olduğunu söyledi.

Festivalin Kadirli’nin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ve Kadirli’deki sucuk ekmek satıcıları başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de büyük destek göreceğini ifade eden Başkan Tarhan, “Belediyemiz tarafından sosyal ve kültürel anlamda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu çalışmalar içerisinde 27 Ocak Pazar günü düzenleyeceğimiz 5’nci Geleneksel Sucuk Ekmek Festivali de var.

Sanatçı Turgay Başyayla’ın sahne alacağı, Kadirli başta olmak üzere çevre il ve ilçelerle Türkiye’nin değişik şehirlerinden vatandaşların geleceği birbirinden güzel etkinliklerle akşama kadar devam edecek festivalde ücretsiz sucuk ekmek, turp ve şalgam ikramı yapılacak.

Kadirli’de yaygın olan ve Türkiye genelinde de bilinen Sucuk Ekmeğin daha iyi tanıtımını yapmayı hedefliyoruz. Festivalimiz, 27 Ocak Pazar günü Öğretmenevi yanındaki (Rauf Denktaş Bulvarı) festival alanında ateş yakılması ile başlayacak.

Çeşitli animasyon gösterisinin ardından sucuk ekmek ikramı, amatör gurupların gösterisi ve yarışmalar yapılacak. Kamyonlarla kar getireceğiz. Vatandaşlarımız ve çocuklarımızı gönüllerince eğlensinler. Turgay Başyayla konseri ile final yapılacak festivalimize en iyi şekilde hazırlanmak için destek veren tüm sucuk ekmek satan esnaflarımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz