“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

    • 16 Kasım 2022 - 07:46:38

Asiye NUHOĞLU Hanım memleketi KADİRLİDE bir hafta kaldı ve her günü dolu doluydu. Geçen hafta ilk günlerden kalanları yazmıştım. Şimdi de son günlerden bahsedeceğim.
4 Kasım Cuma günü Osmaniye Sosyal Hizmetler il müdürlüğünde Çocuk Hakları ve dijital bağımlılık konulu daha çok çocukların seyirci olduğu programda Profesörümüz tarafından değerli bilgiler verildi .Aşık FEYMANİ Ozanımızın bir şiiri öğrencilerden bir tanesi tarafından okundu. Eğitici videolar paylaşıldı ve öğrencilerin etkin olduğu bir etkinlikti. Prof. Dr. Asiye Hanıma ve SHM Müdürlüklerine teşekkür ederiz.
5 Kasım Cumartesi günü Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde KAVAK KADİRLİ Şube ve KADİRLİ SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ bünyesinde KARAGÖZ HACİVAT Ortaoyunu sahnelendi. Hem çocuk hem de yetişkinler tarafından beğenilen Ortaoyunu “BİBAKARMISIN”tiyatro ekibi tarafından hazırlanmıştı. Prof. Asiye NUHOĞLU Hanım bu programda önlenebilir genetik hastalıklar konusunda bilgilendirme yaptı. Daha çok SMA hastalığına dikkat çekildi . “BİBAKARMISIN” adlı tiyatro ekibine ücretsiz olarak sahnelenen KARAGÖZ HACİVAT oyunu için çok teşekkür ederiz. Tiyatro, çocuklar ve yetişkinler tarafından ilgiyle izlendi.
Son programımız 7 Kasım günüydü. OKÜ KADİRLİ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğrencileriyle KAVAK KADİRLİ şube yönetimi ve ev sahibi DEKAN Prof. Dr. Mehmet Hamil NAZİK tarafından belirlenen tarihte Prof Dr. NUHOĞLU GÜÇLÜ KADİRLİ PLATFORMU GENÇLERLE EL ELE konulu mükemmel bilgilerini paylaştı. Tüm gençlerin ilgiyle izlediği NUHOĞLU program sonrasında gençlerin tüm sorunlarını cevaplamaya gayret etti.
Prof. Dr. Hamil Beyle gençlerimiz için neler yapabiliriz konusunda çalışmalarımız devam edecektir.
Ve Profesörümüz gitmeden önce Kadirli Lisesine bir ziyaret yaptı. Babası merhum İ. Sefa VAYISOĞLU ile ilgili yeni bilgiler öğrendi ve Okul Müdürüne teşekkür etti. Elbette KAVAK yönetimi olarak Asiye Hanımı burda da yalnız bırakmadık. Müdür Hüseyin KOCAİSPİR e teşekkür eder başarılar dileriz.
Ve Asiye NUHOĞLU Profesörümüze doğup büyüdüğü memleketi KADİRLİ ye faydalı olma çabaları için sonsuz teşekkür ederiz. Sağlıklı huzurlu günler dileriz. Diğer hemşehrilerimizin de bu anlamda çalışmalarını bekliyor, KAVAK KADİRLİ Şube yönetimi olarak elimizden geleni yapmaya gayret edeceğimizi belirtmek istiyorum. Yeter ki memleketimize faydalı olalım ve bu şehir sahipsiz kalmasın

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz