“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

    • 13 Ekim 2022 - 08:08:01

2022 Dünya Kupası finalinde Angola’yı 4-1 yenen Ampute Futbol Milli Takımı dünya şampiyonu oldu.
Türkiye Futbol Federasyonunun “Türkiye Futbol Oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki ay yıldızlı takım, İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Angola ile karşılaştı.Yaklaşık 15 bin Türk futbolseverin tribünden izlediği final maça ay-yıldızlı ekip, Bülent Çetin, Okan Şahiner, İsmail Korkmaz, Şeyhmus Erdinç, Kemal Güleş, Rahmi Özcan, Ömer Güleryüz kadrosuyla başladı. Millilerde ilerleyen dakikalarda Muhammet Yeğen, Serkan Dereli, Savaş Kaya ve Fatih Şentürk süre buldu.Angola’nın daha etkili başladığı maçta kısa sürede dengeyi kuran ay yıldızlı ekip, 19. dakikada Ömer Güleryüz’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Angola, mücadelenin 24. dakikasında Heno Adao’nun serbest vuruştan attığı golle beraberliği yakaladı ve devre arasına 1-1 eşitlikle girildi.
İkinci yarıya iyi başlayan Türkiye, 29. dakikada penaltı kazandı. 31. dakikada topun başına geçen Rahmi Özcan, sert bir vuruşla fileleri havalandırdı ve ay yıldızlı ekibi yeniden öne geçirdi. Milliler, 43. dakikada Rahmi ile bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı. Mücadelenin 49. dakikasında Serkan Dereli’nin golüyle 4. golü bulan milliler, sahadan 4-1 galip ayrıldı ve dünya şampiyonluğunu kazandı.
Bizim çocukları tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Gurur duyduk ve mutlu olduk. Yazının başlığında belirttiğim gibi yürekleriyle oynadılar ve bize dünya şampiyonluğunu yaşattılar. Sonsuz teşekkürler….
KADIRLİ POSTASI GAZETEMİZİN 15. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. BİRLİKTE MEMLEKETİMİZ İÇİN EN GÜZEL HABERLERİ YAPABİLMEYİ DİLİYORUM. GAZETE SAHİBİ HATİCE & ETHEM KUNDAKÇI ÇİFTİNİ TEBRİK EDİYORUM
YAYINDA ve YAPIMDA EMEĞİ GEÇENLERE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM. BAŞARILARLA DOLU NİCE 15 YILLARA …

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz