“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

    • 22 Haziran 2022 - 08:07:39

Sene 2016 yılı Kadirli Kadınlar Meclisi Belediye Meclis kararıyla oluştuğunda ilk güzel etkinliğimiz “sevgi izi” olmuştu. Başarılı gazeteci ve televizyoncu Sayın Müge ANLI Hanımın Türkiye’de başlattığı sosyal sorumluluk projelerinden biri de sevgi izi projesidir. Okuma yazma seferberliği, Türk Kızılayı ile ortaklaşa yürüttüğü Müge Anlı ve Dostları adı altında Mobil aşevleri diye projeler uzar gider projeler. Hangisi daha gerekli derseniz hepsinin de ayrı ayrı önemi var derim.
Biz bu projelerin tamamını Kadirli Kadınlar Meclisi üyelerimle birlikte ilçemizde uyguladık. Bunları yaparken memleketimizin her bir insanına dokunma fırsatı bulduk. Düşününce ne kadar gerekli olduğu anlaşılan bu proje kendini ifade etmekte zorluk çeken tüm insanlara uygulanıyor. Hatta geçtiğimiz yaz aylarında bir engelli vatandaşımız el bileğindeki sevgi izi şifre koduyla çabucak ailesine ulaştırıldı. Yapılması gereken benibuldular.çöm sitesine girilerek, alınan şifre kodunun kalıcı dövmeyile bireyin el bileğine kazınması.
Bu bilgileri verdikten sonra Sayın Müge ANLI Hanımın davetlisi olarak İstanbul’a giderek canlı yayına katılmamızı anlatmak istiyorum.
Programa girmeden önce covid testi yapıldı. Son derece güvenlik önlemleri altında içeri girebildik. Kadirli Kadınlar Meclisi üyelerimden Rahime ÇETİN ve İlkokulda birlikte okuduğumuz canım arkadaşım Menekşe ÜLGEN hanım yanımda bekleme salonunda biraz oturduk. Neler konuşacağız veya konuşmayacağız bilgilendirildik. Malum canlı yayın.
Sonunda sıra bize geldi. İçeri girdik. İşte bütün söyleyeceklerimi sıraladım aklıma. Memleketimi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştım. Özellikle şehit annemiz ve küçük kırmızın adını söyleyebildiğime sevindim. Tabii ki unuttuklarım oldu. Söyleyemediklerin oldu onlardan af diliyorum.
Müge ANLI Hanımı , başarılı avukat Rahmi ÖZKAN , adli tıp uzmanı Şevki SÖZEN beyi Kadirlimize davet ettik. Umarım gelebilirler.
En çok Karatepe’nin tanıtımına önem verdik. Çok değerli Müge ANLI hanım güzel anlatımlarla KARATEPEYİ dile getirdi. Daha önceden gördüğünü ve çok etkilendiğini söyledi.
Bir canlı yayın programı da böylece sona erdi. 16 Haziran 2022 tarihli Müge Anlı ile tatlı sert programını YouTube tan izleyebilirsiniz.
Projelerin yayılması insanlık adına çok gerekli. Bu yüzden öncelikle bu projelerin mimarı Sayın Müge ANLI Hanıma çok teşekkür ediyorum.Sonra da memleketimin değerli Kadınlar Meclis üyelerime teşekkür ediyorum.
Ve bu projelerin hayata geçirilmesi için destek veren Kadirlimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla, sivil halkımıza teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel günlere. Müge ANLI Hanımın her zaman dediği gibi iyilikleri çoğaltmak mümkün böylece kötülükleri def edebilir güzel bir dünya yaratabiliriz. Önce elele vereceğiz, ne istediğimizi bileceğiz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz