“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

15 TEMMUZ İMAM HATİP ORTAOKULUNDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
    • 28 Mart 2021 - 18:53:36


15 TEMMUZ İMAM HATİP ORTAOKULUNDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan “online İngilizce yarışması” nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İlçe genelindeki 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen İngilizce Öğretmeni Perihan NERGİZ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen online İngilizce yarışmasına öğrencilerin yüksek katılımı dikkat çekti.
Kurulduğu yıldan bu yana yabancı dil ağırlıklı program yürüten 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu yabancı dilin günümüzdeki önemine dikkat çekmek ve öğrencilerin yabancı dile yönelimlerini arttırmak amacıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilen online İngilizce yarışmasında dereceye giren öğrenciler Kadirli Milli Eğitim Müdürü İlyas TAPSIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cavit ONAT, Fehmi HAYTAOĞLU, Ömer GÜRSOY’un katılımıyla ödüllendirildi.
Ödül töreninde selamlama konuşması yapan okul müdürü Muzaffer LOĞOĞLU, yabancı dilin öneminin her geçen gün daha da arttığını, dünyada iletişimin sağlanabilmesinin, her ülkenin kendi dillerinde yazdıkları kitap, makale ve yazıların okunabilmesinin tek yolunun yabancı dil bilmekten geçtiğini bu yüzden yabancı dil ağırlıklı program yürüttüklerini belirterek, yabancı dil ağırlıklı sınıflarda öğrencilerin 9 saate kadar İngilizce dersi aldıklarını belirtti.
Yarışmada birinci olan öğrencinin hediyesini takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas TAPSIZ’ da ilçemizde daha önce yabancı dil ile ilgili çok fazla çalışma yapılmadığını, bu çalışmanın ve daha önce yine 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen Yabancı dil şenliğinin bu konuda farkındalık oluşturduğunu söyledi.
Yarışma koordinatörü Perihan NERGİZ tüm öğrencileri tebrik ederek onlara yabancı dil öğrenmekten vazgeçmemelerini, yakın gelecekte yabancı dil bilmenin öneminin daha da artacağını söyledi ve ödül törenine katılan velileri teker teker tebrik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz