“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

15 TATİLDE CAMİLERİ DOLDURAN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
    • 17 Şubat 2020 - 07:07:04

“Haydi Çocuklar Camiye, Camiye koşuyoruz namazla buluşuyoruz” projesi dolayısıyla vatandaşlar İlçe Müftüsü Gündoğdu ve diyanet personeline teşekkür ettiler
Kadirli İlçe Müftülüğünce Öğrencilerin yarıyıl tatilini verimli geçirmeleri ve namaz alışkanlığını kazanmaları için“Haydi Çocuklar Camiye, Camiye koşuyoruz namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında 18 Ocak-02 Şubat 2020 tarihleri arasında ilçemiz camilerinde yaklaşık bin çocuk 5 vakit camiyle buluştu.
Yaklaşık 12 gün boyunca sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazları olmak üzere 5 vakti de camilerde kıldıkları ve kendi kategorilerinde belirlenen sureleri de ezberledikleri projenin sonunda katılım gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, miniklerin heyecanı ve sevinci görülmeye değerdi.
Kadirli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün de bazı camilerde destek verdiği proje kapsamında sömestr tatili boyunca camilere gelen çocuklarla yakından ilgilenen din görevlileri, çocuklara her vakit namazının ardından sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler hazırladı. Sabah namazı 30 puan, Öğle namazı 15 puan, İkindi namazı 15 puan, Akşam namazı 15 puan, Yatsı namazı 25 puan, Ezberlenen her sure ve dua 50 puan, Çocuğun yanında getirdiği her yakın için 5 puan olarak yazılan puanlar çocuklar için heyecana neden oldu.
Proje ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar proje süresince camilerin çocuklarla şenlendiğini, hatta çocuklar hiç camiye gelmeyen ağabeylerini, babalarını camiye getirdiklerini belirterek İlçe Müftülüğüne teşekkür ettiler. Özellikle ilçe müftüsü Necati Gündoğdu’nun ilçemizde göreve başladığından sonra din hizmetlerinde bir çok farklı projenin hayata geçtiğine dikkat çeken vatandaşlar vatandaşların dinimizi doğru kaynaklardan öğrenmeleri için her kolaylık sağlanıyor sayın müftümüze özellikle teşekkür ediyoruz dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz