“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

14 Mayıs Eczacılar Günü
    • 15 Mayıs 2020 - 10:25:16

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Mayıs Eczacılar Günü14.05.2020 12:18 | Son Güncelleme: 14.05.2020 12:18AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Kaya mesajında, eczacılığın insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip önemli meslek olduğunu belirtti.Eczacılığın, hastalıkların tedavi sürecinin önemli aktörlerinden birisi olduğunu ifade eden Kaya, mesajında şunları kaydetti:”Eczacılık, ilaç dağıtım alanlarında kesintisiz 24 saat sağlık hizmeti veren, sağlık sorunlarına yardım için hep yanımızda olan insanların güvendikleri mesleklerin her zaman başında gelmektedir.
En eski tarihlerden beri bilinen belki de en eski meslek gruplarından biri olan eczacılık mesleği, insan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenmektedir. Özellikle koronavirüsle mücadele sürecinde sağlık ordumuzun bir parçası olan eczacılarımız fedakarca, özverili bir şekilde Kovid-19 ile mücadele ederek vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti sunmaktadırlar. Eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılar Günü’nü kutlar sağlıklı, huzurlu meslek hayatlarında başarılar dilerim.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz