“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

100. YAŞINA TORUNUN KONSERİ İLE GİRDİ
    • 8 Mayıs 2022 - 19:34:53

100. YAŞINA TORUNUN KONSERİ İLE GİRDİ

Kadirli’de Ali Hilmi Balcılar, çocuklarının hazırladığı ve torunlarının sahne aldığı doğum günü sürprizi ile 100. Yaşını kutladı.

İlçeye bağlı Bahadırlı köyü Balcılar mahallesinde 6 Mayıs 1922 yılında dünyaya gelen Ali Hilmi Balcılar 100 yaşını köyündeki evinde tüm aile bireylerinin katılımı ile kutlandı.

Babalarına bir çocuk gibi baktıklarını söyleyen Diş Tabibi Şevket Balcılar, 12 çocuğu, 20 torunu ve 26’da torunun çocuğu bulunan babamızın 100. Yaş günü için torunlarının da sahne aldığı güzel bir eğlence düzenleyerek kutladıklarını söyledi.

Köydeki ve şehirdeki akrabalarımızı da davet ederek Babasının 100. Yaşını kutladıklarını söyleyen Şevket Balcılar, “ Babam Ali Balcılar’ın 100. Yaş günü için bir eğlence tertip ettik. Eğlencemiz de torunu sahne aldı ve bir birinden güzel şarkılarla hem babam eğlendi hem bizler. Babamız için bir asırlık yaşamının bundan sonraki yaş günlerini kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

Ali Balcılar’ın ilk torunu olan Süreyya Kılıç ise “ Ben Büyükbabamın ilk torunuyum. Büyükbabamın 100. Yaş günü dolayısıyla doğum günü eğlencesi düzenledik. Torunlarının da sahne aldığı eğlence ile onu mutlu ettik biz de mutlu olduk. Büyükbabamın bu yaşa gelmesi sağlık beslenmesinden ileri geliyor. Gayet sağlıklı ve dinç. Allah Sağlıklı Uzun ömürler versin” dedi.

Ali Balcılar’ın öğretmen oğlu Nedim Balcılar ise babasına bir bebek gibi baktıklarını belirterek şunları kaydetti; “ 100 yıllık bir ömür ve yetişmiş 12 çocuk. Gerçekten kalabalık bir aileyiz. Babamın 100 yaşını kutlamak ve bunu hissetmek çok güzel bir duygu. Babamız bizim hazinemiz. Babamız 100 yaşında ama ona bir bebek gibi zevkle bakıyoruz”

12 Çocuğu, Torunları ve Torunlarının çocukları ile doğum gününü kutlanan Ali Hilmi Balcılar ise “ Yaşım 100 oldu. Çocuklarım torunlarım geldi gördüm. Pasta kestiler. Güzel oldu. Sağ olsunlar” diyerek gözyaşı döktü.

İlk torunu ve Son torununun da bulunduğu doğum günü eğlencesinde 12 Çocuğu, Torunları ve Torunlarının çocukları Ali Balcılar’ın elini öperek uzun ömürler temennisinde bulunurken, Üzerinde Ali Balcılar’ın maketi ve 12 çocuğunun resmi bulunan pasta kesildi.

Ali Hilmi Balcılar’ın müzisyen olan torunlarının sahne aldığı eğlencede bir birinden güzel şarkılar ile eğlence gece boyu sürdü.

Ayrıca Ali Balcılar’ın 100. Yaş günü dolayısıyla 100 adet havai fişek atıldı. Efendi ERKAYIRAN – Kadirli DHA

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz