“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Türkav’dan İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması düzenlendi
    • 13 Mart 2019 - 06:53:53

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kadirli şubesi tarafından 5’nci geleneksel liselerarası İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda lise öğrencileri, jüri karşısında İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okuyarak, en yüksek puanı almak için yarıştı.

Jüri üyeleri, vurgu, durak ve tonlama, kılık-kıyafet düzeni, jest ve mimikleri kullanma, şiirin temasının kavranması ve hissettirilmesi, şiire katılan yorum, heyecan kontrolü ve sahneye hakimiyet kriterlerine göre değerlendirme yaptı.

TÜRKAV Şube Başkanı Necati Akgöllü, yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında belediyenin desteği ile düzenledikleri ödüllü liseler arası İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ise yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek, başarılar dileklerini iletti.

Yarışma sonucunda birinci Osman Gazi Anadolu lisesi öğrencisi Süreyya Kocaboğa, ikinci 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Kurt ve üçüncü Şehit İsmail Akduman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hayrunnisa Koday oldu.

Dereceye giren ve katılan öğrencilere ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Deveci ve TÜRKAV Şube Başkanı Necati Akgöllü ile diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz