OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Tes İş’te değerlerden muhteşem gösteriler..
    • 16 Mayıs 2019 - 07:09:24

Kadirli Tes İş Sendikası özel eğitim uygulama okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Önem koordinesinde 10-16 mayıs dünya engelliler haftası sebebiyle kutlama programı gerçekleştirildi.

Okul bahçesindeki halı sahada çok sayıda katılımcının izlediği, okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program çok beğeni gördü.

Program sunucuları Zöhre Püsküllüoğlu ve Koray Kanmaz tarafından programı izlemeye gelenlere Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un gönderdiği mesajı okundu.

Çok sayıda etkinliklerin sunulduğu programda engelli öğrencilerin bireysel okudukları şiirler, org dinletisi, İstiklal Marşı dikkatleri topladı. Grup halinde yaptıkları gösteriler görülmeye değerdi.

Okul Müdürü Ünal Akdoğan, programı hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ederek, “Bugün burada hem yıl sonu programı olması adına hem de içinde bulunduğumuz haftanın engelliler haftası olması sebebiyle toplanmış bulunmaktayız. 10-16 mayıs arası Engelliler Haftasıdır. Bu hafta sadece ülkemizde değil Birleşmiş Milletlere üye 156 ülkede kutlanmaktadır. Hafta boyunca engellilerin sorunları tartışılır, topluma kazandırılmaları konularında çalışmalar yapılır. Toplumda farkındalık oluşturmak, onlara gerekli desteği vermek, onların da hakları olduğunu bilerek yaşamak hepimizin sorumlulukları arasındadır. insanlar birbirlerinden farklı olabilir fakat eşit haklara sahiptir. Engelli bireyleri yapamadıklarıyla değil yapabildikleriyle ve bizlere benzeyen yanlarıyla görmek gerekir. Onların acıma duygusuna değil sevgi ve anlayışa ihtiyaçları vardır. Onları soyutlayıp, ötekileştirmek yerine bütünüyle aramızda oldukları bir hayat sunalım. Onlara engel değil, destek olalım. Hayatlarına bir ışık da biz yakalım” dedi. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz