“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

SPOR SALONU ÖĞRENCİLERİN AYAĞINA  GELDİ
    • 11 Aralık 2018 - 17:39:03

 Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde  öğrencilere kültürü tanıma, sporla daha sağlıklı bir yaşam,  sosyalleşmek ve spora ilgi uyandırma  adına yapılan proje ilgi görüyor.

ÖĞRENCİLER SPORLA STRES ATIP DERSLERİNE MOTİVE OLUYOR

Şehit Orhan Gök Anadolu Lisesi(ŞOGAL)Hedefi onikiden vuracak projesi kapsamında, Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından desteklenen ve Osmaniye’de bir ilk olan projede okulun bodrum katı spor salonuna çevrildi. Öğrenciler önce salonu Resim öğretmenleriyle birlikte özenle çizdikleri resimlerle süslediler.   Salonda kurulan  aletlerle boş vakitlerinde ve   teneffüs aralarında  bilek güreşi,masa tenisi,hedef vurma,okçuluk,satranç,mangala, boks ve halter gibi spor aletlerinden faydalanıyorlar.

Spor salonu ayaklarına gelen Öğrenciler bu sayade,yoğun ders stresinin önüne geçmek ve başarıya motive olmak için   spor yaparak stres atıyor.Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, Özellikle bu alanın açılması öğrencilerimizin boş vakitlerini daha verimli değerlendirmelerine zemin hazırlamıştır ve öğrencilerimiz enerjilerini burada atarak özellikle daha sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlanması amaçlanmaktadır.   Bu projede emeği geçenlere teşekkür etti.  Öğrenciler de,boş vakitlerimizde ve teneffüslerde salona iniyoruz   hem eğleniyor  hem  de sosyalleşiyoruz. Spor yaptıkça kendimize özgüvenimiz artıyor    çok şanslıyız proje sayesinde  spor salonu ayağımıza geldi dediler.Okul Müdürü Ömer Faruk Ak’da,Proje sayesinde öğrencilerimiz spor dallarına ilgisi artarak ileri ki yıllarda yaşamları için özgüven kazanacaklardır.Katıldıkları turnuvalar sayesinde hem  rekabetin dostluğa olumlu etkilerini yaşayacaklar hem de arkadaşlarıyla iş birliği yapmanın önemini görecekler,okulumuz spor alanında öncülük yaparak örnek okul hüviyetine bürünecek ifadelerini kullandı.

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz