İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

KADİRLİ BELEDİYESİ’NİN BORCU HİZMET BİNASININ ÖNÜNE ASILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ’NİN BORCU HİZMET BİNASININ ÖNÜNE ASILDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER TEMPOYU ARTTIRDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER TEMPOYU ARTTIRDI

Şehit Uzman Çavuş’un adı kütüphanede yaşatılacak
    • 12 Haziran 2019 - 07:15:46

Osmaniye Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı personelleri tarafından, Kanuni Sultan Süleyman İlkokulunda oluşturulan kütüphaneye, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç’in adı verildi. Şehit uzman çavuşun adının yaşatılacağı kütüphanenin açılışına, Garnizon komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, il milli eğitim müdür yardımcıları ile şube müdürleri, çok sayıda asker, öğretmen, öğrenci ile velileri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan tören, Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu öğrencisi Semanur Bolat tarafından, Şehit Uzman Çavuş Hasan Sevinç’in özgeçmişinin okunması ile devam etti.

Bolat, şehit askerin, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde doğduğunu, ülkenin çeşitli illerinde görev yaptığını ve 2016 yılında Osmaniye İl Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığı emrine atandığını ve 22 Mayıs 2017 tarihinde il sınırları içerisindeki Karataş köyü bölgesinde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütleri mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olduğunu belirtti. Daha sonra ise okul öğrencisi Azra Çarkanat “Benim Askerim” adlı şiirini okudu. Duygu dolu anların yaşandığı programın devamına, Şehit Uzman Çavuş Hasan Sevinç Kütüphanesinin açılış kurdelesi, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Albak İle okul öğrencisi tarafından kesildi.Komutanlar ve askerler, hep birlikte kütüphaneyi gezdiler. Daha sonra ise örencilerle birlikte sıralara oturan JÖH Timi, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haber: İbrahim EMÜL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz