“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Osmaniye’de, ATT ve Paramedik Haftası Kutlandı
    • 2 Nisan 2019 - 07:01:25

Osmaniye’de, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri – Paramedik Derneği (ATT- DER) İl Başkanlığı tarafından, “Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası” dolayısı ile ödül töreni ve müzikli eğlence programı düzenlendi. Öğretmenevi’ndeki etkiliğe, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Genel Başkanı Abdullah Baltacı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet, Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği (OSTADER) Genel Başkanı Bahri Çolpan, sağlık çalışanları ile sağlık meslek lisesi öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ATTDER İl Başkanı İlyas Yıldır, birlik ve beraberliği güçlendirmek adına yapılan organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür etti. ATT-DER denildiğinde aklıma ilk gelen şeyin aile olduğunu vurgulayan Başkan Yıldır, “Bu güzel ailenin bir ferdi olmaktan ve bu ailede hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyuyorum. Derneğimizin Osmaniye’deki faaliyetleri devam etmekte olup daha çok eğitim, öğrenci arkadaşlarımızın bilgi ve becerilerinin gelişimi anlamında desteklerimizi sürdürmekteyiz. Bizler sahaya çıktığımızda ihtiyaç sahibi insanların dertlerine derman olmak için de mücadele ediyoruz. İ

htiyaç sahibi aileleri sahadaki çalışmalarımız sırasında daha net görerek, onlara gerek ev eşyaları, gerek gıda, gerekse öğrencilerin okul ihtiyaçları ve bursları sağlanarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Birlikteliğimizin daim olması mesleğimizin ve meslektaşlarımızın zarar görmemesi, halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için çalışmalarımız devam etmekte. Bizleri bu anlamda yalnız bırakmayan başta il sağlık müdürlüğümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizler birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar diyoruz. Mesleğimiz için son söyleyeceğim söz ‘Bir meslek tek yürek’ diyorum.” dedi. Konuşmaların ardından, başkan yardımcısı kategorisinde altın ambulans ödülü Ülkü Dilek Kutluca’ya, vefa ödülü Mehmet Emin Çuhadar’a ve Ambulans Şoförü Korkmaz Dönmez, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve sponsor firmalara katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Ödül törenin ardından misafirler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz