“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Osmaniye Milletvekili Kaya’dan Mehmet Akif Ersoy Mesajı
    • 24 Aralık 2018 - 07:49:51


Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya yayınladığı mesajda, ” Ülkemizin milli birliği ve bekasını sürdürmenin yolu İstiklal Marşımızdaki milli mücadele ruhunu daima canlı tutmaktangeçmektedir.” dedi..

Vatan Şairimiz Ersoy’un İstikbal ve istiklal mücadelemizin en yoğun geçtiğidönemlerde bağımsızlık fikrini coğrafyamıza işlemiştir.

En zor dönemlerde Aziz Milletimize “Korkma” diyerek umut olmayı başarmıştır. Günümüzde hain kalkışma , darbe teşebbüsü neticesinde, geçmişte olduğu gibi aynı düstur, milli ve manevi güç ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Milletimizi Meydanlara Davet Ediyorum, Bende Cumhurbaşkanı olarak Meydanlara Geliyorum” diyerek Aziz Milletimize “Korkma” demiştir.

Ersoy;İslam coğrafyasında tüm Müslümanların kenetlenerek birlik, beraberlikleri içinde yaşamaları için mücadele vermiştir. Vatan Şairimiz; eserlerinde milli ve manevi değerleri, idealleri, mücadeleci kişiliğini yansıtmıştır. Almış olduğu eğitimler ile son derece donanımlı, yetenekli, kabiliyetli, milli mücadele dönmelerinde savaşta cepheye atılacak kadar vatanseverdi.

Mehmet Akif Ersoy, arkasında bıraktığı birçok değerli eserler ve özellikle şiirleriyle olduğu kadar, vatanperverliği, vatan mücadelesine yaptığı katkıları, vatanı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir kişiliğe sahip olması ile örnek alınacak bir sevgi ve dava adamı olmuştur.

Yazmış olduğu İstiklal Marşımız ile bir milletin, yeniden doğuşuna, şahlanışına örnek olmuştur.

Vatan Şairimizin dizelerinde belirttiği gibi “ Kim cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak , toprağı sıksan şüheda, Canı, cananı, bütün varımı alsın şüheda, Etmesin tek vatanımdan beni cüda” bu vesile ile Milli Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un doğumunun 145.yıl dönümünde saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz