OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ÖNSEL’İN MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURUSU MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
    • 8 Aralık 2018 - 10:40:50

 

 
Milliyetçi Hareket Parti’sinden Belediye Meclis Üyeliği A. Adaylığı başvurusunda bulunan Kadirli’nin saygın  ve sevilen  esnaflarından,Ülkücü camianın yakından tanıdığı dürüstlüğü ve mütevaziliği ile ön plana çıkan  Çetin Önsel’in Adaylık başvurusu tam bir mitinge dönüştü.

ADAYLIK BAŞVURUSU  CADDEYİ KAPATTIRDI

Önsel,önce parti binasına çıktı.  Önsel’i yalnız bırakmayan dostları ve partililer, teşkilat binasını hınca hınç doldurmalarına rağmen kalabalığın çok büyük bir bölümü aşağıda kaldı.  Bunun üzerine binadan aşağı inildi ve bu defa da cadde trafiğe kapanmak zorunda kaldı.
Önsel, MHP ve Ülkü Ocakları binasını işaret ederek başladığı konuşmasında, “Arkadaşlarım, dostlarım, burası benim evim. Burası benim ocağım. Sizlerde benim ailemsiniz. Evimize hoş geldiniz. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP İlçe Teşkilatımıza ve Belediye Başkanımız sayın Ömer Tarhan’ın sonuna kadar yanında olacağıma söz veriyorum. Ömer başkanımın da söylediği gibi ‘Laf değil icraata talip olacağız.’ KUSURLAR SU ÜSTÜNDE YÜZEN SAMAN ÇÖPLERİ GİBİDİR. İNCİ ARAYAN DERİNLERE DALMALIDIR, BURAYA BAKMALIDIR VE BURAYI GÖRMELİDİR.” diyerek, kendisini yalnız bırakmayan coşkulu kalabalığa ayrı ayrı teşekkür etti.Her konuşması alkışlarla  ve sevgi gösterileri ile kesilen Önsel’in oldukça duygulandığı görüldü.
Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı M. Akif Ortak ise “Milliyetçi Hareket Parti’sinden Belediye Meclis Üyeliği A. Adaylığı başvurusunda bulunan değerli kardeşimiz Çetin Önsel’e başarılar diliyoruz. Cenabı Allah yardımcısı olsun.” dedi.Önsel, konuşmaların ardından   tebrikleri tek tek kabul etti.Daha sonra parti binasına çıkan Önsel,bir süre daha burada kalarak teşkilat mensupları ve dostlarıyla birlikte çay içip sohbet etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz