UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 “MİNARE GÖLGESİNDE YILDIZLARI SEYREDİYORUM”PROJESİ İLGİ ÇEKTİ 
    • 28 Aralık 2018 - 16:16:39

Osmaniye’de çocukların ve gençlerin camiyi tanıması ve Namaza alışması amacıyla başlatılan proje yoğun ilgi görüyor.Kadirli ilçesinde bir İmam,sosyalleşmek ve Cami cemaatini çoğaltmak için ilginç bir projeye imza attı.İlçe merkezinde bulunan Miraç Cami İmamı Recep Çeri,ilçede farklı projeye imza atarak Cami adına yaklaşık 2 bin lira tutarında bir teleskop aldı.

Teleskopu alan İmam Çeri”Minare gölgesinde yıldızları seyrediyorum” projesini hayata geçirerek kısa sürede ilçede büyük yankı uyandırdı.Yatsı Namazına gelen çocuklar ve gençler Namazı kıldıktan sonra Caminin çatı katına kurulan teleskopla ay ve yıldızları seyrediyorlar.
Teleskopa çocukların yanı sıra büyükler de ilgi gösteriyor.İlk defa ay ve yıldızları bu kadar yakından gören Cami cemaati ise hayranlıklarını gizleyemiyorlar.Bir haftadan bu yana da teleskop sayesinde Cami cemaatinde hissedilir derecede bir artış yaşanırken,il genelinde ilk defa böyle bir projeye imza atan İmam da bu durumdan oldukça memnun görünüyor.
İmam Çeri,Minare gölgesinden yıldızları seyrediyorum projemiz dahilinde camimize teleskop aldık. Ay ve yıldızın durumuna göre her gün yatsı namazına müteakip cami cemaatimizle beraber ay ve yıldızları seyrediyoruz. Cemaatimiz çoğaldı gençlerimizin ilgisini çekiyor. Farklı mahallelerden buraya gelerek ay ve yıldızları seyrediyoruz dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz