OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KADİRLİ’DE “ATATÜRK’Ü NASIL ANLATMALIYIZ” PANELİ DÜZENLENDİ
    • 14 Şubat 2019 - 08:05:52

Kadirli’de “ Atatürk’ü Nasıl Anlatmalıyız” başlıklı bir panel düzenledi.
Dr.Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde düzenlenen panele, Kadirli Kaan Çalin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Dural Yakın-Harf inkılabı,Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Tarih Bölümü Doktor öğretim üyesi ,Ümmügülsüm Candeğer-Atatürk ve Din,Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Tarih Bölümü Doktor öğretim üyesi Şenay Atam-Osmanlı’dan günümüze yenileşme,Kaan Çalin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Emre Yalçınöz-Atatürk’ün kişiliği ve kişisel özelliklerini panele gelen katılımcılara anlattılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan panelde açılış konuşmasını Şair/Yazar Hilal Kahraman yaptı.Daha sonra kürsüye çıkan Türk Eğitim-Sen Kadirli ilçe Temsilcisi Halim Hallaç,panelin anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı.Moderatörlüğünü İMKB İlkokulu Rehber öğretmen Necati Semercioğlu yaparken,sunum yapan katılımcılar kendi konu başlıklarıyla Atatürk’ü anlattılar. Atatürk’ün Milletin içinden çıkmış, çağının insanları ile aynı sorunların içerisinden geçmiş, aynı olayları yaşamış, yüzyılların ötesini dahi hesap ederek Cumhuriyetin kurulmasına imza atan büyük bir lider olduğu belirtildi.
Panelde Ulu Önder’in fazla duyulmayan ya da az duyulan yada yanlış bilinen bazı kişisel özelliklerinden ve önemli icraatlarından bahsedildi. Kadirli Kaymakamlığının himayesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadirli Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve 3 gün süren panelde dinleyicilerin oldukça zevk aldığı ve pür dikkatle konuşmacıları dinlediği görüldü. panele Kaymakam Tamer Orhan,Belediye Başkanı Ömer Tarhan,Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, MHP ilçe başkanı M.Akif Ortak,Kurum Müdürleri,Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Panelin sonunda ise katılımcılara teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz