UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  Hafızlık İcazet ve Taç Takma Töreni
    • 21 Kasım 2018 - 08:10:29

Osmaniye Müftülüğü tarafından hafızlıklarını tamamlayan 10’u kadın, 17 hafıza yönelik icazet ve taç takma töreni düzenlendi.

Zafer Camisi’nde düzenlenen törende, Kur’an-ı Kerim okuma yarışması dünya birincisi Ferruh Muştuer, Alpcan Çelik, dünya üçüncüsü Ahmet Yüksel, Türkiye birincisi Sefa Taşkesenlioğlu Kur’an-ı Kerim ve ilahi okudu.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, hafız yetiştirmenin zorluğuna değinerek emeği geçen aile ve din görevlilerine teşekkür etti.

İl Müftülüğü olarak bu yıl 10’u kadın, 17 hafız çıkarmanın gururunu yaşadıklarını belirten Tahiroğlu, şunları kaydetti:

“Törenimize güzellik katan, kentimize gelerek bizleri onurlandıran dünya derecesi elde etmiş birbirinden değerli hocalarımızı halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Osmaniye’deki Kur’an kurslarımızdan hafızlıklarını tamlayanlara belgelerini takdim ediyoruz. Onların mutluluğunu paylaşacağız. Hafızlık Allah katında şerefli bir makam olmakla birlikte, dünya hayatımızda Kur’an ahlakını yaşamak için önemli bir sıfattır. Bu yavrularımızın bundan sonraki süreci daha zor. Kendilerini tebrik ediyor ömür boyu Kur’an-ı Kerim’e hizmet nasip etmesini yüce Mevla’dan diliyorum.”

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, hafız öğrencilere belgelerini takdim ederek, altın hediye etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz